Калпавата заповед за налагане на откровени репресии срещу хората, които

...
Калпавата заповед за налагане на откровени репресии срещу хората, които
Коментари Харесай

Кой има полза да насъсква хората едни срещу други!

Калпавата заповед за налагане на откровени репресии против хората, които са пътували по разнообразни аргументи отвън София, популярност Богу през днешния ден бе анулирана. Със заповед на здравния министър от през днешния ден, 21 април, жителите, които отиват или се връщат от работа с персонален автомобил, ще могат да влизат и излизат в София когато и да е против декларация. Така у нас по време на изключително състояние стана хептен като в родната казарма - всяка заповед се оказва предпоследна.

„ В четвъртък имаше доста хора, които са убедили сътрудниците, че са от провинцията. Реално в този момент те не могат да се приберат в София, тъй като непрекъснатият адрес към този момент не е съображение да се върнат тук. В идващите дни ще се опитат да потвърдят на служителите на реда, че са софиянци и в четвъртък са се объркали. Те са такива, които да ги назовем на диалект "тарикати ", съобщи вътршният министър Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, пред Нова тв.

Оставям всеки четящ самичък да пояснява изказването му. По значимо е да се гледат делата, а не декларациите, които валят като пролетен дъжд по време на изключително състояние. Делата на сценаристите на тази блъсканица с КПП-тата и прекъсването на хора, отишли до родните си места, с цел да навестят своите възрастни родители, множеството заболели, демонстрират, че сходни репресии са изцяло безумни и безсмислени. Доказаха го километричните опашки и скупчването на десетки коли по пътищата. В последна сметка не всички са тръгнали да пътуват от глезотия или непослушност, нарушавайки гламави заповеди. Хотелите и заведенията са затворени, тъй че отпада опцията да бъдат набедени в този грях.

В провинцията обаче има хора, които разчитат на своите деца и внуци по тази причина да им занесат медикаменти и лекарства, тъй като в дребните селища няма аптеки, както е известно. Тези жители на републиката са изправени пред алтернативата да се погрижат за действителните хронични заболявания на своите родители или да ги оставят да мрат, в очакване на хипотетичната болест с ковид, която може да им се случи, но може и да ги подмине. Интересно е управниците ни какъв избор биха създали, в случай че техните родители бяха в такава обстановка.

Когато заповедите и рестрикциите са неизпълними и се постанова непрекъснато да бъдат променяни и отменяни, се разрушава престижа на всяко ръководство и на "родителите " на сходни ограничения. Те основават единствено напрежение и експанзия и не водят до нищо ползотворно. Преди дни се разгоря за следващ път остарелият обидно малоумен спор сред насъскани пишман "граждани ", чието само "достойнство " е, че са се родили в София, само че нямат никаква заслуга по тази причина, и "селяни ", пристигнали да им дишат въздуха, сред небогати и богати. Противопостовянето на града и селото е рискова наклонност в страната ни, за която специалисти от години предизвестяват.
Кой има изгода от това? Изборите за нов състав на Народното събрание са през пролетта следващата година и може би тогава ще стане ясно кой кум, кой сват и кой на булката брат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР