Калина Сакскобургготска, която бе заловена да кара здраво пияна преди

...
Калина Сакскобургготска, която бе заловена да кара здраво пияна преди
Коментари Харесай

След пиянските изцепки в Боровец, Калина Сакскобургготска духнала за Испания

Калина Сакскобургготска, която бе хваната да кара крепко пияна преди няколко дни, е отпътувала за Испания. Това излиза наяве от писмо, пристигнало при проверяващите в сряда. Засега не е ясно по кое време дъщерята на Мадридския идалго ще се яви, с цел да й бъде повдигнато обвиняването. В писмото се показва, че това би трябвало вероятно да е идната седмица, защото самата Калина е в Испания. Ако тя не се яви на идната дата, рискува да се наложи да я водят наложително.
 
По-рано през днешния ден се наложи отсрочване на приемането на обвиняване на Калина Сакскобургготска, защото стана ясно, че нейната адвокатка била в чужбина. Дъщерята на Симеон Сакскобурготски трябваше да се яви в сряда в полицията, само че там постъпила молба от нейната защитничка.
 
Юристката показала, че е отвън България и моли за нова дата. На нея проверяващият служител на реда ще връчи на Муньос документите, с които я упрекват за шофиране пияна. Калина бе хваната в събота да кара с над 1,5 промила алкохол в кръвта в Боровец.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР