Калина Кузманова, станала известна от сериала „София Ден и нощ“,

...
Калина Кузманова, станала известна от сериала „София Ден и нощ“,
Коментари Харесай

Риалити звездата Калина Кузманова е новата героиня във втората реклама на Мастика Пещера

Калина Кузманова, станала известна от сериала „ София Ден и нощ “, играе основната роля във втората реклама на Мастика „ Пещера “ този сезон. Ако в първия клип Калина имаше по-скоро второстепенна роля, тук я виждаме като главен и единствен обект на мъжките желания на героите в клипа.



Рекламата още веднъж ни придвижва в компанията на четиримата другари, които играят карти на морския бряг. Калина Кузманова се превъплъщава в ролята на общ техен идеал в лицето на барманка Вики в близкото плажно барче. Именно риалити героинята е облечена в бански с динен претекст, запазена марка още от рекламите на Мастика „ Пещера “ още от времето на Галена, Емилия и Андреа. Култова е нейната имитация: „ играта може да е свършила, само че сезонът едвам в този момент стартира “. Калина не отстъпва по съблазън и съвършени форми на по-популярните си колежки, снимали се за анасоновата напитка, разясняват хора от екипа. Видеото към този момент върви в народен ефир.



Тази година Мастика „ Пещера “ реши да опише повече за летните прекарвания на група другари на плажа в две рекламни видеа. Първата, в която Емануела демонстрира съвършени форми на плажа и смъква тениската си, провокира същински възторг. Целта на новата връзка е да се показват дребните удоволствия в живота за елементарния човек. Акцентът е положителното прекарване измежду другари, непринудените взаимоотношения и обстановки, които всеки е преживявал. Стилистиката на рекламата продължава лятната идея на марката, наблягаща на горещия сезон, пристрастеностите на кристали и радостното въодушевление. Кадрите към новото видео са снимани на морето като местоположението и дните за фотоси са избирани деликатно, с цел да кореспондират оптимално на стилистиката и сюжета на клипа. Слоганът „ Страст на кристали “ е измежду най-популярните у нас, а мастика „ Пещера “ е водач по продажби и желана марка измежду анасоновите артикули.



Може да го гледате новата реклама тук: https://www.youtube.com/watch?v=_mOoii8wEMs
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР