Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукСигурно само аз не бях гледала досега

...
Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукСигурно само аз не бях гледала досега
Коментари Харесай

Да станеш министър-председател и да допуснеш Диков да ти одира кожата уж по приятелска линия. Ужасно унизително!

 Калина Андролова
Калина Андролова, фейсбук

Сигурно единствено аз не бях гледала до момента изявлението на Сашо Диков с Кирил Петков. Направих си труда да го изгледам.

Горкият трагичен министър председател! Да станеш министър-председател и да допуснеш Диков да ти одира кожата сякаш по другарска линия. Ужасно унизително изявление!

Кирил Петков се оправдава, наврян в ъгъла като феодален възпитаник пред строгия си преподавател, който бие с пръчката през пръстите. „ Какво вършиме с Гешев, първо, второ, трето и по кое време! КОГА! “ И министър председателят стартира да заеква, да се обърква, да се извинява. Диков: „ Айде в този момент да те видя к‘во праим с този лист! “ И Кирил Петков се регистрира като отговорен прислужник пред господаря си.

Такова нещо не съм виждала да се случва с нито един министър председател.

Кирил доста желае да го харесват. И се пробва да изясни на всички, че е готин и схваща нещата. Но в политиката първото, което би трябвало да придобиеш, е да не страдаш, че НЕ си харесван. И дори да свикнеш да си ненавиждан. Спокойно да приемаш еуфорията по въздигането и снижаването. Иначе груповото „ Разпни го! “ ще те изтощи за нула време. И ще бъдеш качен на вентилатора, да се оправдаваш в един безконечен въртящ се режим. С което ще ожесточиш враговете си. Защото отстъпчивостта поражда експанзия. И ще разочароваш почитателите си. Защото, кой желае да следва министър председател, който Сашо Диков може да набие в студиото?!

Второто, което би трябвало да приемеш, в случай че нарцисизмът ти разрешава, е, че може би не правиш нещата както би трябвало. Ако се заслушаш в политическите си врагове, вместо да си запушваш ушите, ще научиш какво още можеш да добавиш към себе си. Винаги съм се чудила за какво нови неопитни политици вземат за шефове на кабинета си СЪЩО толкоз неопитни хора. Нелепо е да си вземеш приятелката и да разигравате страната под формата на скечове.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР