Калина АндроловаФейсбукХора, това не е нормално! От сутринта телевизиите задават

...
Калина АндроловаФейсбукХора, това не е нормално! От сутринта телевизиите задават
Коментари Харесай

Андролова: Защо медиите забравиха, че татко Петко казваше на синчето си какви решения да взима

Калина Андролова

Facebook

Хора, това не е обикновено!
От сутринта малките екрани задават ОТНОВО един и същи въпрос като заболели: кой помагаше на проф. Габровски. Нацио, това не е обикновено.

 

И добре, все някой е помагал, е, и?!

 

Не помните ли, че Кирил и Асен събраха приятелите и любовниците си и ги овластиха да ръководят страната?! Това честно, интелигентно и професионално ли беше?! Започна в този момент изострен спор кой е специалист, кой е партийно лице.

 

Извинете, експертният капацитет на нацията не е толкоз огромен. Не може специалистите да са хванати от гората. Те някъде би трябвало да са били специалисти, при някое от ръководствата. Никой не става специалист във въздуха.

 

Идеята на експертното държавно управление е членовете да не са партийнни членове, да не са от парламентарните групи на партиите или от партийните щабове.

 

Другата опорка на медиите е, че щом ГЕРБ поемат отговорност (заради мандата), значи ще се звъни в Банкя.

 

Изобщо офанзивата на медиите е ясна: Политическа партия не одобряват кабинета. И медиите се борят със зъби и нокти за тях, хапят до кръв, дори дрънкат такива нелепости в борбата, че ме е позор да ги виждам.

 

ЗАБРАВИХА, ЧЕ ТАТКО ПЕТКО КАЗВАШЕ НА СИНЧЕТО КИРЧО КАКВИ РЕШЕНИЯ ДА ВЗИМА, даже те да ощетяваха страната, че всичко беше толкоз комично и рисково за нормалността.

Тогава медиите мълчаха.

 

Не мога да допускам, че страната стигна дотук. Завлечена от една детска популистка групировка, болна от незнание и митомания. Парадоксът у нас през днешния ден е като парадокса на всяка тирания, която тормози народа за сметка на една шепа ръкопляскащи заболели мозъци, които крепят властта на самозабравилия се. В момента имаме тирания на незнанието, на инфантилизма.

 

Започвам да си мисля най-лошото. Че външният фактор желае да има безпорядък и ни приготвя за нещо доста МНОГО неприятно. Само това може да изясни сходно зомбиране, което излиза отвън рамката на нормалността и съставлява непрекъснат НАТИСК за рушене.

 

Държавата е на ръба над пропастта и пръстта се рони под краката ни.

От систематичните партии зависи ДАЛИ ще тръгнем да падаме.

 

Радев не е зле да помогне, а не да задълбочава рецесията с решението си за третия мандат. Той довлече това болно торнадо от простаци, през което радикализира и разпадна цялата политическа система.

 

Радев стана инструмент на тези, от вътрешната страна, които разчистваха персонални сметки, и на тези извън, които натискат до кръв, с цел да одобри България това или това, въобще да е в положение на невъзможност, с цел да се строява по заповед и да бъде доразграбена до дъно.

 

За да има сили за опозиция, националната власт би трябвало да има електорална опора. Раздробяването унищожава националната власт. И разгражда държавността в подтекста и в интерес на световния хаос.

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР