Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: фейсбукСъс закъснение изгледах интервюто на

...
Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: фейсбукСъс закъснение изгледах интервюто на
Коментари Харесай

Такъв персонаж като Кирил Петков досега не сме имали. Добре дошли в нереалността, драги избиратели!


Калина Андролова, фейсбук
Калина Андролова Снимка: фейсбук
Със забавяне изгледах изявлението на премиера при Лора. Тази заран, до момента в който си пиех кафето, взех решение да си причиня тази дълбока горест. Такъв персонаж до момента не сме имали. Този човек напълно не може да приказва български. Не се споделя „мярки“, а ограничения.

Нямало да каже името на американската компания, която ще достави газа, щото имало доста търсене на газ. Още не знам за случай, да се доставя газ някъде скрито и никой да не знае. Цялата им „тактика“ е обвързвана с ниските цени на американската спотова борса Henry Hub. Нещо, което не зависи от нашето държавно управление. И цялото хвалене е толкоз смешно, че не знам по какъв начин не им е неловко. Наистина властта замъглява до смешност мозъците на така и така нарцистичните натури. И им придава комедиен колорит. В последна сметка Кирил изяснява на Лора Крумова, че цената на LNG, който ще дойде, би трябвало да бъде еквивалентна на тази от „Газпром“ след всички такси. Имам въпрос: за какво тогава са тези досадни викове КОЛКО ПО–ЕВТИН ГАЗ ще докарат?! Просто тези хора в действителност са словесни манипулатори, това работят. Поначало всички политици са. Но групата на Кирил е по-особена.

Целият им „бизнес“ се състои от това да убеждават всякакви вложители да повярват в концепциите, които преди малко са им хрумнали. И най-после се оказва, че startup-ът не се е случил, както са убеждавали света към себе си. Но на кой му пука за света?! Добре пристигнали в нереалността, драги гласоподаватели! Псевдосъбитията и преувеличенията са решаващи за оцеляването на това държавно управление. Затова главно се работи върху това. Върху измамата. Професионалната машинация би трябвало да носи всички детайли на сякаш действителността. Всичко звучи тъкмо като истина. Но в действителност е корист с доверието.

Манипулацията е мрачно изкуство. Да накараш жертвата сама да изиска да бъде излъгана, да заобича самоубийственото си решение. И даже, когато измамата в последна сметка се освети, жертвата да съжалява „горкия“ лъжец, че нещата му не са се получили… В живота всеки е срещал виртуози в тази посока. А в този момент следим и цялостен сериал, като че ли създаден от Hindi cinema (Bollywood) в политическото ни пространство…
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР