Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: фейсбук Баджанаци! А беше време,

...
Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: фейсбук Баджанаци! А беше време,
Коментари Харесай

Комедията „Киро“ ще ни липсва, развеселяваше ни по няколко пъти на ден !


Калина Андролова, фейсбук
Калина Андролова Снимка: фейсбук

Баджанаци! А беше време, когато Киро минаваше около Движение за права и свободи и споделяше: „Аз вас ще ви оправя!“. Поставяше условия в Европа този и оня да се маха, и Политическа партия да заема пространството.

Ееех, хубави месеци бяха! Тайфата си живееше добре, културният министър беше гальовен и в мъгливост с нацията, министър председателят отклоняваше танкери с газ и дрънкаше глупотевини в Давос, че е ликвидирал енергийната ни взаимозависимост от Русия единствено за една седмица, даваше ум на Европа по какъв начин да действа… Изобщо толкоз възхитителни моменти имаше този министър председател! Куролация, алангро, Google по този начин ги вади,… Забележително държавно управление! Никога няма да не помни изтощената и отегчена физиономия на Ердоган, когато Киро го посети в Анталия с Ленчето, Весела Чернева и не знам коя друга женичка, които го съпортват в интернационалните връзки.

Киро разиска там енергийните проблеми и в действителност без Лена е било изцяло невероятно да се организира логичен разговор по тематиката. Хакан Фидан, шефът на турското разузнаване, вицепрезидентът Октай и други не могат да й стъпят на дантеления сутиен на Лена… в региона на енергетиката. Комедията „Киро“ ще ни липсва, развеселяваше ни по няколко пъти дневно.

Ето, и македонски език ще измисли, и малцинство ще изобрети, искаше да помогне и в пиара на Макрон за изборите…. И тук някакви недодялани неблагодарници, които нищо не схващат от държавен дълг, желаят да го смъкват. И то още преди да се е справил с мафията! Нищо де, татко му ще вдигне гражданска война. Хвала на подобен баща, такава Лена и такова сърцераздирателно държавно управление! Амин!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР