Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРХареса ми как ръката за

...
Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРХареса ми как ръката за
Коментари Харесай

Ако Румен Радев не ревизира кочината на предишното управление, трябва да знае, че споделя отговорността за нанесените щети на държавата


Калина Андролова, фейсбук
Калина Андролова Снимка: БНР
Хареса ми по какъв начин ръката за „здрависване“ на Свиленски увисва, до момента в който вниманието на президента беше погълнато напълно от получения назад мандат. Мисля, че тази философска сцена изчерпва връзките сред президента и Българска социалистическа партия. Те са „увиснали“ от дълго време в нищото.

Поначало Свиленски и Румен Радев си имат „свои“ връзки, които Корнелия се опитваше неспособно да експлоатира и върти по някакъв необикновен метод, тласкайки никому незнайния преди брака на Радев Свиленски… към висши партийни достижения, интензивности и политически висоти. Разбутването на междуличностната чорба не се оказа успешно, таман противоположното. Както всичко, до което Корнелия се е докосвала в миналото. Тя в действителност унищожи Българска социалистическа партия с решаваща деинтелектуализирана неучтивост и ще довърши остатъците й в най-кратки периоди.

За паразитирането на Корнелия върху нещастните заблудени гласоподаватели на Българска социалистическа партия може да се приказва доста, само че това няма да промени нищо. Българска социалистическа партия във типа, който Корнелия употребява, не е нужна на модерна България. Българска социалистическа партия освен че не можа да даде отпор на безобразния разгром на харвардците, ами поддържа и взе участие в тази кочина, скована от външни фактори, в която доста хора се оказаха „полезни идиоти“.

Начело с индивида, който оглави протестите против статуквото. Ако Румен Радев не ревизира кочината на предходното ръководство, би трябвало да знае, че споделя отговорността за нанесените вреди на страната. Всеки бърка, по-важно е да схванеш своите неточности и да научиш по какъв начин да не ги повтаряш. Защото другояче се превръщаш в тресавище. Липсата на придвижване към по-добро е заблатяване на персоналната действителност.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР