Калин Врачански, Ники Илиев, Дичо и Ники Кънчев се докоснаха до

...
Калин Врачански, Ники Илиев, Дичо и Ники
Кънчев се докоснаха до
Коментари Харесай

Новият звяр на Harley-Davidson впечатли български актьори и почитатели на легендата

Калин Врачански, Ники Илиев, Дичо и Ники Кънчев се допряха до новата кръв на легендарната моторджийска марка. Дори по-опитните райдъри, като Врачански и Дичо, не се сдържаха да преслушат мощния рев на Low Rider S, като възпламениха мотора.

Новият модел на легендата Harley-Davidson бе представен преди дни по време на откриването на дълго чакания клуб на HOG Sofia Chapter Clubhouse. Това е мястото, където ще се събират всички другари и притежатели на легендата.

В лицето на новия модел, серията Low Rider продължава своя напредък от 80-те години насам. Досега беше част от фамилията на Dyna, само че към този момент е въз основата на новият Softail с Mono-shock система (с един централно разположен и елементарен за контролиране по твърдост заден амортисьор).
Двигателят на Low Rider S е нещо, на което си заслужава да обърнем особено внимание - Milwaukee-Eight 114 куб.ин. има два балансиращи вала, с цел да тушира вибрациите и за да подобри концентрацията при каране. Въртящият се миг е 161 N-m, който получаваме както при изпреварване, така и от покой. А звукът... звукът продължава да носи духа на Харлей от „ това “ време със удовлетворяващ душата тътен.

Новината е по-прибраният ъгъл на предната вилка, който при „ естественият “ Low Rider е 30 градуса, а при новия S - 28 градуса. Това прави мотора по-отзивчив при завои. Този баланс дава ново чувство за ръководство, което не познаваме до този миг!

Low Rider S е най-лекият модел в Softail семейството, който съчетава и най-добро управление - кормилото е заимствано от мотокрос и 4 инчовите райзъри под него ни поставят в нападателна позиция, в която с лекота направляваме всичко, което новият M8 може да аргументи на задната гума. Обърнатата предна част, с която се гордее „ звярът “, прави контакта с пътя много по-добър, а двойните дискови спирачки ни помагат да стопираме доста по-бързо с много по-малко изпитание.

Задното окачване е Mono Shock и лесното за регулиране на твърдостта дава възможност за по-динамично каране при ускорение, прекъсване или завои. Седалката е друга иновация, която подхожда на всички, обичащи високите скорости - тя не позволява изхлузване при ускорение и поддържа тялото в постоянна позиция.

Нищо във визията на Low Rider S не е оставено на случайността - всеки детайл по шасито е в черно, тъй че тялото на мотора да придобие един повсеместен консистентен елегантен тип, сливащ се с характера на самия мотор.

Ако желаете да видите един от 600-те произведени мотора Low Rider S, заповядайте в шоурума на Harley-Davidson, бул. Ботевградско шосе 348, където с изключение на с новия Low Rider S, може да се запознаете и с духа на марката или да си запазите час за тест драйв.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР