Калин Врачански, който неотдавна е прекарал коронавируса, но слава Богу

...
Калин Врачански, който неотдавна е прекарал коронавируса, но слава Богу
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Калин Врачански гъзарее с цайси за 200 долара

Калин Врачански, който наскоро е прекарал ковид, само че популярност Богу леко, към този момент щъка свободно и нехайно и центъра на София, видяха папараците на ПИК. Въпреки, че е бил имунизиран, артистът пипнал COVID-19 и поради това се е наложило да пропаднат подготовките му за пиеса в Благоевградския спектакъл.

Мигом, щом карантината му мина, Врачански се впусна по театрални и персонални задания. За да заобикаля рискови места като метрото или различен градски превоз, екранният Борис Донков от сериала " Братя " се придвижва из столицата с бялото си " Ауди ", което кара към този момент пет години.

Преди няколко дни той паркира немското си возило край Народния спектакъл. За жал звездата бе без русокоската Александра Стоянова, с която има връзка, само че продължава да прикрива от медиите и почитатели си.
свързани новини7229на 11.07.2021
В състезателен аутфит, Врачански слезе от колата си и се запъти край кафене в съседство до дома на Мелпомена. Ярък подробност към визията му бяха слънчевите на калифорнийския бранд Оукли. Макар януарското непретенциозно слънце да не предразполагаше към носенето на аксеосоара, за светлоокия артист ярката светлина евентуално е проблем целогодишно.

Бърза информация в Интернет сподели, че постоянните цени на моделите с черни рамки и сини стъкла на Оукли в уеб страницата на компанията са сред 150 и 200 $, а сега са понижени на половина. Цайсите на Калин са желани от спортисти като скиори и сърфисти.

Това изяснява и за какво Врачански също ги избира - през лятото той пори вълните на сърфа, а през зимата употребява всеки свободен миг, с цел да се пуска със сноуборд по снежните писти.











Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР