Калин Терзийски, който нашумя не толкова с литературното си творчество,

...
Калин Терзийски, който нашумя не толкова с литературното си творчество,
Коментари Харесай

Напълно трезвен, Калин Терзийски пише в кафене като Хемингуей

Калин Терзийски, който нашумя не толкоз с литературното си творчество, колкото с пиянските си изцепки и любовни драми, написа новата си книга в мола на столичния бул. „ Цариградско шосе ”. Папараците на „ Уикенд ” засякоха брадатия прозаик в кафене на втория етаж на комерсиалния център, което той беше трансформирал в собствен офис. 

„ Заема маса за трима, а не употребява нищо. На Хемингуей ли се прави, та написа по заведенията?! ”, ядосано изкоментираха двама клиенти на междинна възраст, до момента в който Калин тракаше по клавиатурата на преносимия компютър си. Той чу подмятането, само че не влезе в дискусия, а продължи да твори на компютъра. Музата очевидно го беше сграбчила доста крепко.

За мнозина несъмнено е необичайно да видят Терзийски в търговски обект, в който не се предлага никакъв алкохол. Та нали в последните години той въобще не изтрезняваше и поради запоите си на няколко пъти беше приет в болница в прединфарктно положение. Нима в този момент най-сетне е съумял да пребори един път вечно огромния си недостатък? 

Истината е, че от няколко месеца Калин не е близвал и капка водка , вино или каквато и да е друга спиртна напитка. Да стане въздържател той решил след излизането на последната му книга „ Разкажи ми ”. „ Засега съумява да се въздържа, само че дали в бъдеще няма да се обърне отново към чашката, единствено времето ще покаже ”, разяснява пред „ Уикенд ” негов прочут.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР