Калин Стоянов е живял в секретна квартира и е бил

...
Калин Стоянов е живял в секретна квартира и е бил
Коментари Харесай

Атанасов: Калин Стоянов е живял в секретна квартира и е бил свързан с Ники Митничаря

Калин Стоянов е живял в секретна квартира и е бил обвързван с Ники Митничаря. Това заяви съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов в " Денят стартира ", като цитира разпит от 2023 г по досъдебно произвеждане на Стефчо Банков, брат на задържаната шефка на митниците - Петя Банкова.

" Беше оповестен разпит по досъдебно произвеждане на СГП от 3 юли 2023 година Разпитът е на някогашния началник на вътрешна сигурност на Министерство на вътрешните работи Стефчо Банков - брат на арестуваната Банкова. В този разпит той засяга две досъдебни производства, които са формирани против незнаен, само че касаят вътрешния министър Калин Стоянов. Едното от тези досъдебни производства е за това, че той се е самонастанил в секретна квартира, което е безусловно закононарушение. И още едно досъдебно произвеждане за съгласуваност на Калин Стоянов с Николай Филипов, така наречен Ники Митничаря, с частна митница долу в Бургас. Да вземе прокуратурата да покаже тези каузи да ги видиме какви са. Случайно ли е, че разпитът на Банков стартира разработка на сестра му? "

" Т.нар. спекулация е един изчислен сюжет, който дефинирам като многофункционално интензивно мероприятие, което би трябвало да извърши няколко задания. Една от значимите задания на тези, които го предизвикаха и проведоха е да се отклони вниманието от аферата Нотариуса. Защото там има доста тежки зависимости.
Живко Коцев. Втората цел на уредниците е да дискредитират нашата коалиция предизборна, че ние сме уредници на контрабанда. Това са сюжети, които се разиграват. Председателят на ДАНС споделя, че създаването е почнала преди година. Само че към оня миг нито основния секретар, нито шефът на митниците са заемали постовете си. Ако имаше реализация за контрабанда. Това е фиктивен сюжет, всичко това е навързано за предизборно да бъдем дискредитираме. От през вчерашния ден виждам устремност във връзка с Бойко Рашков, загатва се името на Асен Василев. Това е целият сюжет. Чадърът върху тази незаконна група е сред избрани с реди в прокуратурата и в службите. "


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР