Калифорнийският комедиен гений с псевдонима Obvious Plant развеселил обществеността, разпространявайки

...
Калифорнийският комедиен гений с псевдонима Obvious Plant развеселил обществеността, разпространявайки
Коментари Харесай

Комик измислил фалшиви зоо факти, за да зарадва хората

 фламинго

Калифорнийският комедиен талант с псевдонима Obvious Plant развеселил обществеността, разпространявайки подправени обстоятелства за животните в зоопарка в Лос Анджелис. Оригиналните и смешни табели описват на посетителите за изобретателните сурикати, за гения на патетата и обичаното житейско занятие на дребните гибони. Благодарение на това мястото станало надалеч по-интересно и привлякло мнозина, искащи да посетят зоопарка:

Фламингото

Фламинготата са моногамни. С изключение на Филип – това изневеряващо копеле.

Сурикатите

Сурикатите могат да управляват с мозъка си електронните уреди. Ако ви звънне, телефона, не вдигайте. Един от сурикатите ще желае да му помогнете да избяга, а те са доста безапелационни.

Пингвините

Пингвините носят смокинги, тъй като те постепенно еволюират до предприемачи от 1920-те години. През 30-те ще носят монокли. През 60-те ще презират бедните.

Совите

Всички сови си мислят, че в заглавната ария на сериала „ Приятели “ се пее „ Owl (owl – сова на английски) be there for you “. Не им казвайте истината. Това ще ги съсипе.

Патетата

Ако дадете мъничък тромбон на 76 патета, те ще поведат най-възхитителния церемониал, който в миналото сте виждали.

Мечките

Никога не вярвайте на мечка. Те са доста подли. Ако не видите нашата мечка в нейната клетка, евентуално Е ИЗБЯГАЛА. О, БОЖЕ, ТЯ Е ТОЧНО ЗАД Върховен административен съд. НЕ съдебна експертиза ОБРЪЩАЙТЕ, ПРОСТО БЯГАЙТЕ!!!

Коалите

Първият президент на Съединените щати Джордж Вашингтон в действителност е бил 9 коали, подредени една върху друга.

Гибоните

Гибоните доста обичат чорба! Ако оставите купа чорба на открито, гибоните неизбежно ще се изкъпят в топлата течност и непрекъснато ще повтарят „ Ееее еее ееее “ с горната част на дробовете си. Това, несъмнено, значи „ Аз обичам чорба “ на гибонски.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР