Калифорнийски шериф разкритикува губернатора на Калифорния тази седмица, след като

...
Калифорнийски шериф разкритикува губернатора на Калифорния тази седмица, след като
Коментари Харесай

Калифорнийски шериф разкритикува „прокриминалната програма“ на Нюсъм, след като съдът блокира последния закон за контрол върху оръжията

Калифорнийски шериф разкритикува губернатора на Калифорния тази седмица, откакто съдът блокира последния напън на губернатора за надзор на оръжията, който щеше да забрани скритото носене на доста публични места.

„ Определено беше облекчение, тъй като това влезе в действие и капацитетът от това, което вероятно ще се случи на спазващите закона поданици, беше в действителност недопустимо “, сподели шерифът на окръг Ривърсайд Чад Бианко пред Fox News Digital тази седмица.

Бианко приказва, откакто Апелативният съд на Съединени американски щати от 9-ти окръг блокира калифорнийски закон, подписан от Нюсъм, който не разрешава прикрито носене на публични места като паркове, църкви и детски площадки да влязат в действие.

В изказване за Fox News Digital, офисът на Newsom го назова " рисково " решение, което ще рискува живота на калифорнийците, само че Бианко сподели, че законодателството е част на стратегия за „ анти-притежание на оръжие “, която е „ извънредно нечестна “.

Нюзъм и ше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР