kaldata.comФеноменът с тъмните режими на различните приложения и платформи продължава

...
kaldata.comФеноменът с тъмните режими на различните приложения и платформи продължава
Коментари Харесай

Facebook Messenger за Windows вече официално има тъмен режим

kaldata.com

Феноменът с тъмните режими на другите приложения и платформи продължава да се популяризира заразително и към този момент минава и през съвсем всички огромни и известни уеб уеб сайтове – и Фейсбук също не е имунизиран…

Услугата Messenger част от платформата на най-голямата обществена мрежа в света към този момент е толкоз налична на всички места към нас – на смарт телефоните, на таблетите, на умните часовници, че е много елементарно човек да не помни, че съществува настолна версия на приложението, която се назовава Windows 10 Messenger, която ви разрешава да преглеждате кореспонденцията си на работния плот.

Освен това Фейсбук води и бета стратегия за настолното приложение Messenger, като тества нови функционалности и варианти за искащите да тестват първи най-новата версия на услугата, като задачата е да се открият незабелязани бъгове и вероятни неточности или обърквания в хода на работата. Сега за всеки един консуматор, конфигурирал бета версията, идва приятна изненада – мрачен режим.

Нови благоприятни условия за персонализация

Всъщност бета версията на приложението Фейсбук Messenger включва редица варианти за тематизиране. Ще намерите разнообразни нови принадлежности за персонализация като щракнете върху бутона „ Настройки “ в горната лява част на прозореца на приложението и по-късно отворите секцията „ Външен тип “. При кликване върху падащото меню ще намерите четири разнообразни варианти, от които да избирате.

Ако изберете Light mode режим нищо няма да се промени – надлежно Messenger ще резервира своя бял декор. Но в случай че желаете да намалите яркостта, имате два разновидността разполагаем. Ако изберете Dark, ще се наслаждавате на в действителност наситено черни тъмни цветове. За феновете на междинните решения, от Фейсбук са пуснали и режим Grey, който както евентуално се досещате отново съставлява тъмна версия на услугата, само че не в наситено черни цветове, а в тъмния набор на сивото и по-фино.

Налице е и алтернатива „ Огледални систематични желания “, която кара приложението Messеnger да съблюдава настройките за тематиката и цветовете, които сте задали в Windows, защото в настолната Оценка за съвместимост още веднъж имате опция да избирате сред тъмни и светли тематики.
И дано бъде черно
Тъмният режим не е единствената алтернатива, която ще намерите в бета версията на приложението. Тя също по този начин идва с благоприятни условия за елементарно шерване на файлове сред потребителите, с помощта на обстоятелството, че ви разрешава просто да плъзнете и да пуснете файлове в прозореца на Messenger. Други варианти включват опцията за заличаване на изпратени известия и скриване на чатове.

Можете да изтеглите последната бета версия на Фейсбук Messenger за Windows 10 от магазина на Microsoft. За потребителите, които не демонстрират интерес към приложението, за в този момент не се чака уеб версията на платформата да получи мрачен режим, като в случай че имате предпочитание да употребявате Messenger през браузър на компютър в тъмни цветове, единственото ви решение е да преминете към уголемение, което трансформира цветовете на посещаваните уеб сайтове в тъмни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР