Каквото и да си говорим, взаимоотношенията са нещо сложно. Може би

...
Каквото и да си говорим, взаимоотношенията са нещо сложно.
Може би
Коментари Харесай

Ето 5 признака, че мъжът ви ви контролира

Каквото и да си приказваме, взаимоотношенията са нещо комплицирано.
Може би и отсам идват редица недоразумения – впускайки се във връзка, ние си представяме, че всичко ще е идеално, ще живеем в мир и естетика, без да поставяме никакви старания. Но в действителност, здравословните връзки се крепят на основите на доверието и уважението.
Какво става обаче, в случай че единият сътрудник отстоява себе си и своите ползи повече от другия и се пробва да го управлява? Вижте дали индивидът до вас е точно подобен, а ето и няколко от признаците за това:

Вашият сътрудник изопачава възприятията ви
Някои сътрудници ще се опитат да изопачат истината или пък страстите ви, тъй че да поставите под въпрос личната си действителност. Например в случай че вашият сътрудник направи нещо, което ви нарани и вие реагирате по избран метод, той може да упорства, че вие не разбирате обстановката или сте прекомерно чувствителни. Това сигурно ще подложи на подозрение личните ви усеща, като вследствие на това, вие ще се чувствате комплицирани.

Кара ви да се срамувате, че прекарвате време със фамилията и приятелите си
Понякога това може да наподобява по този начин, като че ли сътрудникът ви просто ви обича и желае да прекарва доста време с вас. Но в случай че той не е склонен за срещите ви с хората, които обичате, това може да е знак за контролиращо държание. Да желаете време, което да прекарвате както ви харесва, не би трябвало да ви кара да се чувствате отговорни или пък егоисти. Да бъдете себе си в действителност е най-хубавото нещо за една връзка, даже в случай че това значи, че имате потребност от повече персонално пространство.

Той дефинира разнообразни правила за двама ви
„ Здравословната връзка в никакъв случай няма да изисква от вас да жертвате приятелите си, фантазията си или достолепието си “, това споделя Манди Хейл, публицист и основател на придвижване в обществените медии. Може би вашият контролиращ сътрудник желае да се държите по избран метод, тъй че да не се постанова той да се оправя с страстите си. Междувременно пък, той самият рядко ползва същите упования към себе си.
Например: той може да излиза самичък както с мъже, по този начин и с дами, само че вие можете да излизате единствено с вашите приятелки; вашите облекла подлежат на „ инспекция “, до момента в който той може да носи каквото иска; всяка ревнивост, която изпитвате, е просто полуда, до момента в който неговата ревнивост значи, че би трябвало да внимавате; сърди се когато му изпратите известие или му се обадите, с цел да го ревизирате, само че той може да направи това с вас и други

Обсебен е от минали връзки
„ Хубаво е да съчувстваш на един мъж за неприятния му опит с предходна партньорка, само че сега, в който той я употребява като опрощение, с цел да се отнася зле с вас, спрете да вярвате на всичко, което той ви споделя за тази връзка, а вместо това разпознайте това държание като знак, че той има проблеми в връзките с дамите “, това споделя Лънди Банкрофт, публицист и съветник по домашно принуждение и малтретиране на деца. Вашият прочувствено контролиращ сътрудник може да продължи и да приказва за минали връзки, както ваши, по този начин и негови. Проблемът не е, че той е прочувствен, а че той или ви държи виновни за неговите неразрешени проблеми и ревнивост от старите му връзки, или пък е захласнат от вашите. Още по-лошо – той може да чака да ограничите свободите си, тъй като не може да преодолее предишното.

Партньорът ви е податлив към „ хронична рецензия “
Всъщност можете да се опитате да убедите себе си, че рецензията на колегата ви към вас е оправдана или че той просто се пробва да ви помогне да бъдете по-добър човек. Но в последна сметка, без значение какъв брой дребна наподобява всяка една рецензия, в случай че тя е част от непрекъснатата динамичност във връзката ви, ще ви бъде доста мъчно да се почувствате признати, обичани или одобрени. Ако всяко малко нещо, което вършиме, може да се усъвършенства в очите на колегата ви, тогава няма по какъв начин да се чувствате оценени като същински еднакъв, камо ли обичан абсолютно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР