Каквото и да се чуе или говори за кралската двойка

...
Каквото и да се чуе или говори за кралската двойка
Коментари Харесай

Братът на Меган ѝ изпрати драматично публично писмо

Каквото и да се чуе или приказва за кралската двойка принц Хари и Меган Маркъл, едно е несъмнено - цялата ѝ фамилия на херцогинята от страна на татко ѝ си умира да бъде в полезрението на медиите.

Херцогинята, която сякаш постоянно се оплаква от засиления интерес към нея, в действителност обожава да се приказва за нея, както и това вниманието постоянно да бъде върху нея. Очевидно и роднините ѝ се падат по това, като този път визираме съответно брат ѝ Томас Маркъл-младши, предава woman.bg.

В момента Меган несъмнено живее с терзание и е на тръни от това, което се случва с него. И не, не е от сестринска угриженост, а от обстоятелството, че той влезе в къщата на Вип Брадър, откъдето сигурно следва да бълва неприятни обстоятелства за нея.

През последните седмици научихме от рекламите на шоуто в Съединени американски щати, че Томас несъмнено не стопира да приказва за сестра си и даже ѝ е написал писмо, а през вчерашния ден стана ясно, че обръщението му към нея има и втора част. От фрагментите се вижда по какъв начин братът на Меган стои в изповедалнята с химикал в ръка и споделя, че би желал да насочи обръщение към сестра си и принц Хари.



Припомняме ви, че малко преди сватбата им през 2018 година, Томас изпрати писмо до сестра си със съвета тя да анулира сватбата, защото това, което ѝ се случва в този миг е " просто една подправена приказка ". Меган, несъмнено, не отговори на писмото, а няколко седмици по-късно брат ѝ показа, че съжалява за думите си и схваща, че ги е написал в миг на разтърсено прочувствено положение. И въпреки да звучи доброжелателно към сестра си, Томас е направил опит да предизвести Хари, че тя е изцяло склонна да му съсипе живота. Но принцът и до ден сегашен е прекомерно влюбен в брачната половинка си, с цел да повярва на сходни думи, даже и те да са изречени от фамилията ѝ.

Томас Маркъл твърди, че за последно е видял Меган през 2011 година и декларира изрично, че през днешния ден тя е изцяло друг човек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР