Какво влияе върху формирането на човека като личност? Разбира се,

...
Какво влияе върху формирането на човека като личност? Разбира се,
Коментари Харесай

Датата на раждане определя характера на жената!

Какво въздейства върху образуването на индивида като персона? Разбира се, преди всичко – изискванията на живот и възпитанието му. Казват, че колкото по-сложни са изискванията на битие, толкоз по-силен е характерът. Всъщност това не е по този начин, тъй като едни могат да станат по-силни и по-добри, а други – по-злобни и зли. Защо се случва това? Може би, в допълнение към изискванията на живот играят роля и други фактори. В наше време известността на просвета като астрологията дефинира характера на индивида съгласно датата му на раждане и въздействието на самостоятелни фактори върху ориста му.

Има разнообразни типове хороскопи, свързани с етапи на луната, знаци на Зодиака, месеци и цифри, съответстващи на датата на раждане. Предлагаме ви да видите по какъв начин може да определите характера на дамата съгласно месеца и датата й на раждане.

Януари
Това е месецът на раждане на най-търпеливите и зрели дами. В същото време, тези дами имат мъжки, корав темперамент. Те няма да седнат да се оплакват или мрънкат, избират гордо и без значение да се оправят с проблемите. Жените, родени през януари са надарени в кулинарно отношение, само че не обичат да почистват.

Февруари
Това е месецът на раждане на упоритите и смели дами със комплициран темперамент. Те имат нервни сривове, само че в това време имат и много висок самоконтрол. Никога не се опасяват от компликации и бързо вземат решения, които обаче не постоянно са верни. Понякога са обидчиви и отмъстителни. Манипулират добре хората и по този начин съумяват да градят кариера. Много обичат децата.

Март
Месецът на раждане на най-чувствителните дами. Те са доста впечатляващи и уязвими, тъй че постоянно демонстрират непримиримост, което в последна сметка се трансформира във щета за самите тях. Те са доста мнителни и се считат за нещастни. Тези дами в действителност мъчно реализират триумф заради тяхната свенливост. Природата им е дала чупливост и сексапил, по тази причина са толкоз привлечени от мъжете покровители.

Април
Природата на дамите, родени в този месец се характеризира с качества като храброст, неизменност и целеустременост. Идеалното допълнение е здрав разсъдък и деловитост. Тези дами постоянно знаят какво желаят и постепенно, само че несъмнено реализират задачата си. Емоциите и възприятията постоянно стоят след разсъдъка.

Май
Това са властни и взискателни, безкомпромисни и решителни дами. Не простят обидите, по тази причина елементарно могат да се разведат със съпрузите си, макар че по-късно ще съжаляват. Това са упорити дами с лидерски качества. В главата им е непрекъснато материалното благосъстояние.

Юни
Основната специфичност на дамите, родени през първия летен месец, е предпазливостта. Често такива дами са доста уязвими и мнителни, само че в това време са толкоз положителни, че в никакъв случай не отмъщават. Те не обичат споровете, имат добра вътрешен глас, която, апропо, им оказва помощ да избегнат разногласия. Действията им са под влияние на настроението.

Юли
В този месец са родени най-скромните и срамежливи дами. Те постоянно премислят разнообразни обстановки и непрекъснато се занимават със самоанализ. Целият им живот се дефинира от настроението. Скромни и сантиментални, те умеят да изпитват дълбоки усеща, само че да не ги демонстрират. Домът и фамилията са главните неща в живота на дамите, родени през юли.

Август
Най-гордите и самостоятелни дами са родени през този месец. Те са също общителни и благородни, мощно любящи и по природа водачи. Те обичат да бъдат в центъра на вниманието и да бъдат самостоятелни. Имат огромна харизма и макар обстоятелството, че непрекъснато притеглят мъже към себе си, доста ценят фамилните връзки. Те са доста почтени и почтени, тъй че постоянно биват излъгани.

Септември
Емоционалните дами, родени през този месец се отличават с целеустременост и нерешителност. Изключително амбициозни са. Те обичат да бъдат в компании, само че постоянно знаят личната си полза. Много ревностни и самостоятелни, умни, педантични и готвят доста вкусно.

Октомври
Това са доста остроумни в общуването дами. Практични, само че безкомпромисни даже към другари. Решения взимат единствено след деликатна преценка. Имат добра памет. Тези дами са доста кардинални и не простят измяната, макар че постоянно се пробват да запазят семейство, където са водачи. Много са спестовни.

Ноември
Много пресметливи, себелюбиви и егоистични дами. Съпрузите им ще би трябвало да одобряват, че тяхното мнение рядко ще бъде взимано под внимание. Те са спестовни и икономични. Много са буйни в любовта, секси и темпераментни. Могат да обичат надълбоко и мощно. Допълнителните присъщи черти се дефинират от датата на раждане.

Вижте още: Научете повече за себе си, като си изберете една чакра!

Декември
Емоционални дами с взривоопасен темперамент. Устойчиви и безстрашни, самостоятелни и директни, те ще съумеят да преодолеят всевъзможни спънки. Много отзивчиви, сантиментални, идеалистични, положителни другари. Често имат компликации в фамилния живот.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР