Какво се случва с Галина Курдова, бившата сценична половинка на

...
Какво се случва с Галина Курдова, бившата сценична половинка на
Коментари Харесай

Галка от „Каризма” изплува от блатото, в което тънеше през последните години

Какво се случва с Галина Курдова, някогашната театрална половинка на Миро от разпадналия се дует „ Каризма ”? Това се питат почитателите на музикалния състав, който преди време пожъна голям триумф и сътвори доста шлагери. Оказа се, че чаровната и постоянно отнесена Галка от дълго време е прекратила певческата си кариера и към този момент има други упоритости – развива се в областта на здравословното хранене и кетърингa.

Още преди години русокоската отпътува за Англия, където дълго време се подвизаваше като сервитьорка. Кариерата й на изпълнителка се провали с гръм и тропот, откакто сътрудникът й Миро я заряза, по тази причина се наложило да потърси шанса си в чужбина. Там обаче срещнала съществени пречки – трябвало да стартира от най-ниското ходило, сервирайки на недоволни клиенти в заведение за бързо хранене. Галка по през целия ден разнасяла таблата с чипс и пържена риба в лондонска механа и с носталгия си спомняла дните, когато дует „ Каризма ” бил на върха на славата. Преди да напусне България, русокоската се закани, че ще се осъществя сполучливо зад граница, само че първоначално опциите й стигнали до това да бъде келнерка, написа " Уикенд ".

Че Галка е била сервитьорка, я издаде сътрудника й Миро, който показа в свое изявление, че очаквал доста повече от нея. Тогава той описа, че съжалява за разпадането на „ Каризма " и професионалния неуспех на певицата. „ Много ми е мъчително за нея. Можеше да стане звезда от ранга на Мадона. Имаше всичко належащо, не знам какво се обърка. Сега е просто една сервитьорка в чужбина ", изпусна се той сякаш инцидентно.
Не е загадка, че след края на „ Каризма " изпълнителите скапаха връзките си поради другия стандарт на живот, който имаха. Докато Миро се радваше на солидни приходи и продължаваше да основава шлагери, неговата някогашна партньорка едвам свързваше двата края с 1-2 участия в месеца. В музикалните среди се приказва, че тя завлякла приятеля си с огромна сума пари, която взела назаем и след това „ не запомнила ” да върне. По това време имала и сериозен проблем с използването на неразрешени вещества. Именно на това се дължала безконечната й отнесеност и разсеян в бъдното взор.
Разочарован и афектиран, Миро се отрекъл от нея и повече не я потърсил. Дори когато посещавал Лондон, с цел да се вижда със брачната половинка си Ели Златарев, която стопанисва локален ресторант, артистът не търсел никакъв контакт с Галка. От познати той схванал, че е почнала работа като келнерка, само че настойчиво отказвал да й се обади.

Близки на Миро издават, че едвам неотдавна някогашните театрални сътрудници затоплили връзките си, с помощта на Ели Златарев. Тя убедила брачна половинка си, че не трябва да таи отрицателни страсти в себе си. Подтикнат от жена си, той се свързал с Галка и двамата си устроили среща в Лондон, на която изпълнителят с изненада открил, че тогавашната му другарка въпреки всичко е претърпяла развиване през годините. Певицата толкоз се увлякла по здравословните предписания и готвенето, че основала своя дребна компания за кетъринг. Tя печелела задоволително, с цел да поддържа порядъчен стандарт на живот и се радвала на забележителен супех измежду конкуренцията. Имала и десетина чиновници. В персонален проект пък разкрила любовта в лицето на барабанист, с който живеела под един покрив.

„ Радвам се, че с Галя се сдобрихме. Човек не трябва да разрешава на сенките от предишното да го тровят. Умея да прощавам. Прошката е мост Бога, към любовта и щастието, който ни разрешава да се сбогуваме с виновността, обвиняването и срама ”, разсъждава Миро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР