Какво се случи до този час? Втори ден няма решение на

...
Какво се случи до този час?
Втори ден няма решение на
Коментари Харесай

Podcast слушателите: Не на именуване на места като солидарност с Украйна

Какво се случи до този час?

Втори ден няма решение на Народното събрание, с което пътната организация да стартира да заплаща за осъществени поправки и да разпорежда нови. Тираджии излязоха на жълтите павета, пътно-строителни компании готвят митинги.

До 25 лв. за кг ще стигне цената на агнешкото към Великден. Всичко над тази цена е далавера, предизвестиха животновъди.

Учебната година у нас ще приключи присъствено, в случай че не пристигна нова вълна на Коронавирус.

" На страната на Украйна съм в тази война, само че това да кръщаваме улици на нейно име, когато тя желае военна помощ, е просто лицемерно " - това е един от знаковите мнения по отношение на днешния ни въпрос: " Именуват публични места в символ на взаимност с Украйна. Подкрепяте ли? ". Какво още споделихте с нас досега, ще чуете в края на Podcast новините.

Можете да слушате подкаста тук:



Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Именуват публични места в символ на взаимност с Украйна. Подкрепяте ли? " - задаваме този въпрос, откакто общинските съветници в София взеха решение да кръстят алея до съветското посолство с името " Героите на Украйна ", а градинка наоколо до посолството с името " Борис Немцов ". Според вносителите на предлагането по този начин ще се изрази взаимност освен с украинския народ, само че и с тази част от съветското общество, която се опълчва на войната в Украйна.

До този миг забележителен превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР