Какво се случи до този час? Ще бъде ли одобрено искането

...
Какво се случи до този час?
Ще бъде ли одобрено искането
Коментари Харесай

Средна работна заплата? Повечето Podcast слушатели казват, че взимат под нея

Какво се случи до този час?

Ще бъде ли утвърдено настояването на България за удължение на периода за оценка на Плана за възобновяване и резистентност? Европейската комисия ще отговори скоро.

Младежи от ромския квартал " Надежда " в Сливен ще свирят на събитие в Парижката филхармония.

България приключи на 18-о място от общо 21 тима в мъжката щафета по биатлон на Олимпийските игри в Пекин.

" Заплатите от просто-за-оцеляване би трябвало да станат стигат-за-нормален-живот - храна, здраве, сметки, облекло, излизания, отмора " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " Вашата заплата надскача ли междинната съгласно мястото, в което живеете? ". Какво друго споделихте с нас досега, ще чуете в края на Podcast новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Вашата заплата надскача ли междинната съгласно мястото, в което живеете? " - това ви питаме през днешния ден, откакто от Национален статистически институт разгласиха статистика, съгласно която междинната работна заплата за предходната година е била в размер на 1612 лв. и е повишена с малко над 12 % на годишна база. Отчетени са и районните разлики в заплащането на труда.

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР