Какво прави Кейти Пери по време на видеонаградите на MTV?

...
Какво прави Кейти Пери по време на видеонаградите на MTV?
Коментари Харесай

Кейти Пери се показа как изглежда след раждането - slava.bg

Какво прави Кейти Пери по време на видеонаградите на MTV? Отговорът е явен - пет дни след раждането, тя си остана у дома дружно със своята дъщеричка, като не пропусна да означи този факт в обществените мрежи.

Певицата, която се радва на дребната Дейзи, сподели какъв брой обезверени и изтощени са всички майки малко след излизане от родилния дом. Това потвърждават торбичките под очите и изобщо неналичието на грим по лицето й.

35-годишната поп звезда качи в историята на Instagram фотография с най-новите си аксесоари. А те не са лъскави чанти и бижута, а специфичен сутиен за кърмене, както и големи ластични гащи, които да придържат коремчето й, което още не се е прибрало.

"Коса и грим: изтощението ", пошегува се тя и последва образеца на майките Ейми Шумър и Ашли Греъм, които демонстрираха образно по какъв начин се кърми.

На фрагмента Кейти е поставила и реклама на най-новата си ария -, където я виждаме със напълно друг външен тип. Там тя е с оранжева коса, завършена на леки къдрици, като носи специфични блестящи детайли, залепени на челото й.

Пери е с дълга рокля с ирисцентен резултат и огромна цепка, която е на марката NBD x Revolve. Както може би се досещате, тя към този момент е разпродадена от магазините.

Само ден откакто стана майка, певицата пусна петия си студиен албум, който също се споделя "Smile ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР