Какво прави истинските жени различни от обикновените жени? Истинската жена е

...
Какво прави истинските жени различни от обикновените жени?
Истинската жена е
Коментари Харесай

7 отличителни качества на истинската жена

Какво прави същинските дами разнообразни от елементарните дами?

Истинската жена е самостоятелна

Тя не се нуждае от бавачка, родители или друга помощ. Истинската жена е самостоятелна и самодостатъчна. Няма потребност от упътване или настойничество за всяко нещо. Тя не се оплаква и не плаче, че светът е неприятелски към нея свят. Истинската жена е в положение да се грижи за себе си без непозната помощ. Тя е занимателна и постоянно знае какво да прави.

Притежава същински женски апартамент

Истинският женски апартамент не наподобява на общежитие, зоологическа градина или детска стая. Донякъде припомня на хотел с домашно користолюбие. Не е обзаведен екстравагантно или необичайно.

В жилището й има ред, а тя е подредена и поддържа непорочност. Ако дамата я мързи да подреди нещата в дома си, то в живота тя също ще се демонстрира като ленив човек. Това ще се отрази на взаимоотношенията, работата и други сфери от живота й.

Истинската жена е открита

Дамите, които обичат да се показват като мистериозни и непредсказуеми, са уморителни. Когато има въпроси, претенции или изпитва компликации, същинската жена не се опасява да ги сложи намерено картите на масата.

Истинската жена умерено и задълбочено показва своето мнение. Тя го прави с почитание и е подготвена да чуе и друго мнение по този въпрос. Истинската жена не мълчи и постоянно е отворена за другарство. Да дава неразбираеми подмятания и да се пробва да манипулира не е в нейната природа.

Истинската жена се грижи за себе си

Истинската жена не си разрешава да се опусне даже откакто си откри мъж. Не става въпрос даже за интимността, а за самоуважението. Истинската жена се грижи за духа и тялото си. Тя е добре поддържана, атлетична и здрава. Истинската жена е уравновесен механизъм от вътрешната страна и извън.

Истинската жена има ясни цели

Истинската жена не върви по течението. Липсата на самодейност, апатията и скуката не са по нейната част. Такава жена няма цел да си откри брачен партньор и да се успокои. Истинската жена постоянно има доста проекти, хрумвания и фантазии.

Истинската жена прави оценка колегата и себе си

Истинската жена ще ви цени, почита и ще се грижи за вас. Тя поддържа вас и вашите фантазии. Знае по какъв начин да се извини, когато бърка и е подготвена да търси компромис. Тя е съпричастна, блага и любяща. Истинската жена цени и почита освен колегата, само че и себе си. Тя не си разрешава да е афектирана.

Истинската жена обича

Истинската жена обича без потребност скъпи дарове. Нейната обич не би трябвало да се купува.

Изберете същинска жена за себе си. Истинските дами са по-весели, надеждни, забавни, благи, съпричастни, дружелюбни и женствени. Страхотни са и в леглото!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР