Какво правехте, когато бяхте на 21 години? Търсехте си работа?

...
Какво правехте, когато бяхте на 21 години? Търсехте си работа?
Коментари Харесай

В дома на Кайли Дженър

Какво правехте, когато бяхте на 21 години? Търсехте си работа? Уреждахте се за неплатен стаж?

Кайли Дженър няма време за всичко това. Популярен бизнесмен, риалити звезда и най-младият член на клана Дженър/Кардашиян, тя е заета да управлява козметична империя на стойност 800 милиона $. Списание Forbes счита, че е на път да стане най-младият милиардер в историята.

А в този момент дано се разходим из дома на тази млада, надарена и изумително богата за възрастта си дама. Мартин Лорънс Булард е дизайнерът от Лос Анджелис, претрупан със задачата да сътвори дом от сънища, заслужен за витална суперзвезда, която е съвсем милиардер.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kylie (@kyliejenner) на Фев 5, 2019 в 10:34 PST

Резиденцията се намира в предградието Hidden Hills в Лос Анджелис, наоколо до домовете на братята и сестрите на Кайли и тяхната майка Крис Дженър.

" Когато започнахме този план, тя даже не беше задоволително стара, с цел да пие законно ", разкрива дизайнерът.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Martyn Lawrence Bullard (@martynbullard) на Фев 5, 2019 в 2:15 PST

Дори тогава да няма навършени 21 години, Кайли е напълно наясно какво желае. А тя желае свежа, занимателна атмосфера, която да дава отговор на метода, по който се усеща. За нея цветът е от значително значение и защото обича розовото, доста от интериора е тъкмо в този звук.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kylie (@kyliejenner) на Фев 5, 2019 в 10:28 PST

Функционалните условия също не са за занемаряване. Дрешниците и гримьорните са от значително значение за нея. Дори размерът на всяко чекмедже е значим за Кайли, тъй като би трябвало да дава отговор на характерните ѝ артикули и облекла.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Architectural Digest (@archdigest) на Фев 5, 2019 в 2:35 PST

В трапезарията да вземем за пример кожената тапицерия на столовете е в цветовата гама на една от козметичните линии червила на Кайли, варираща от ярко до доста мрачно розово.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Architectural Digest (@archdigest) на Фев 5, 2019 в 7:36 PST

В един от холовете Дженър и нейните посетители могат да се люлеят на хамака Jim Zivic, окачен на тавана, до момента в който се любуват на нормалните лакомства от коктейлната маса, изобилстваща от шампанско и хайвер.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Martyn Lawrence Bullard (@martynbullard) на Фев 6, 2019 в 8:16 PST

Развлеченията не престават в бара/фоайето, в който има билярдна маса, аркадни игри, дъска за сърф с лимитирано издание на Saint Laurent, а за малко добавена смелост - статуи на презервативи на актьора Beau Dunn, висящи на стената.
 Снимка 405056

В изявление за Architectural Digest Кайли, дружно с майка си Крис Дженър, беседват за мечтания дом на Кайли, в който звездата живее със фамилията си малко преди появяването на щерка ѝ Сторми.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР