Какво по-страхотно от това да можем да си приготвим вкусен

...
Какво по-страхотно от това да можем да си приготвим вкусен
Коментари Харесай

Най-вкусният лава кейк само от 2 съставки

Какво по-страхотно от това да можем да си приготвим апетитен десерт, галещ всичките ни сетива и освен това единствено от две съставки?! Почитатели ли сте на тези лава кейкове, които са с течен център и хрупкава обвивка? Почти не познаваме човек, който да не е последовател на този тип сладости за душата.

Бързаме да споделим с вас рецептата за необикновено апетитен лава кейк, който не се нуждае от печене. Още едно преимущество на днешния десерт.
Ето и какви са продуктите:
• 200 гр.бисквити;

• 150 гр.шоколад.
Начина на подготвяне:
Най-напред се заемете с натрошаването на бисквитките. От получилото се количество отделете една шепа и преминете към идната стъпка.

Към останалата част от бисквитите започнете да добавяте авансово разтопения на водна баня шоколад, до момента в който не се получи примес, сходна на тесто.

Вземете една дребна чашка и в нея сложете домакинско фолио. Започнете да покривате стените на чашата със сместа от бисквити и шоколад, като се стараете в средата да оформите дупка.
 ШОКОЛАДОВА НАСЛАДА: Пригответе си ЛАВА КЕЙК в чаша в няколко елементарни стъпки ШОКОЛАДОВА НАСЛАДА: Пригответе си ЛАВА КЕЙК в чаша в няколко елементарни стъпки
Няма човек на земята, който да не обича да яде торта, цялостна с шоколад, и да изпитва цялостно благополучие. Това шоколадово прелъщение е нещо, кое...

Препоръчително е да работите с ръкавици, защото главният уред са точно вашите ръце.

В получилия се център излейте останалото количество от разтопения шоколад и по-късно запълнете дупката с остатъчното бисквитено тесто.

Накрая обърнете чашката и деликатно премахнете фолиото. Оваляйте топчето с бисквити. Ето, че имате един неповторим лава кейк, подготвен за нула време, с 2 съставки и без печене.

Оставяме ви да му се насладите!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР