Какво по-хубаво от това с него не само да сте

...
Какво по-хубаво от това с него не само да сте
Коментари Харесай

Общите интересни и ценности ви правят идеални един за друг – Част първа

Какво по-хубаво от това с него освен да сте двойка, само че и сродни души? Да имате общи ползи. Да харесвате едни и същи неща. И да не сте единствено гаджета, само че и най-хубави другари. Да можеш да му споделяш всичко и да знаеш, че той постоянно ще те разбере. Не са ви нужни думи, с цел да знаете от какво имате потребност или какво желаете да кажете. Разбирате се единствено с взор. Защото душите ви се познават.

Любовта не е задоволително изискване за здрава и щастлива връзка. За да се запазите като двойки, би трябвало да изчистите разликите, които имате. Защото те ненапълно пречат на пълноценните връзки сред мъжа и дамата.

Идеални един за различен – звучи като сбъдната фантазия за всеки, който желае да остане вечно с колегата си. Но дали е допустимо да си пасваш съвършено с него? Или разликите са тези, които надвиват?

Представяме ти знаците, които демонстрират, че сте изцяло съвместими с твоя сътрудник. Родени един за различен.

Споделяте общи ползи

И двамата обичате един и същи спорт, идентичен род филми, даже обичаната ви храна е една и съща. Един от най-ясните признаци, че си пасвате съвършено е, когато имате повече общи ползи, в сравнение с разлики. Няма нищо по-хубаво от това да харесваш нещата, които и той. Това значи без разногласия, спорове, кавги. Връзка, обречена на мира и благополучие. Мечта за всеки!

Комуникацията ви е гладка

Не изпитвате никакви усложнения, когато поддържате връзка. Обожаваш диалозите с него и му споделяш всичко без никакво терзание. Времето, прекарано с твоя сътрудник минава като един момент. Миг, в който ти си толкоз щастлива, че не знаеш дали сънуваш или това е действителността. Която ти се коства прекомерно хубава. Но любовта може да бъде и красива. Още повече, когато с него сте съвместими и нямате спънки по пътя.

Излизате постоянно

Обичате да прекарвате време дружно. Не минава ден, в който да не искаш да го видиш или той теб. Излизате все по-често и незабелязано прекарваш целия ден в неговата компания. Когато имате едни и същи ползи и се разбирате повече от добре, не се чуди за какво прекарваш времето си с него. Вашата връзка е доста същинска и шансът, тя да се резервира е доста огромен.

Допълвате се

Връзката сред двама ви става още по-силна, когато се допълвате. Може би ти не си добра в неща, в което той е най-хубавият и ти оказва помощ да се оправиш с това. Както и ти му помагаш да се оправи в сферата, в която той не е добър. Това още повече способства на вашите връзки. Той е най-голямата ти опора и знаеш, че ще те поддържа във всичко, както и ти него. Вие сте идеални един за различен и любовта ви ще съществува доста дълго.

Дори личностите ви съответстват

Когато има конфликт сред две персони, тогава връзките сред мъжа и дамата се усложняват. Но не и при вас. Защото даже твоя характер е същият като неговия. И това е следващото доказателство, че сте родени един за различен. Вие сте освен влюбена двойка, само че и същински другари. Тогава връзката сред вас става още по-силна и неразрушима. Ако съумеете да постигнете и вярна връзка, безспорно ще остареете дружно.

Споделяте едни и същи полезности

Ти и твоят сътрудник, освен харесвате едни и същи неща и имате идентичен темперамент, само че споделяте общи полезности и вярвания. Това несъмнено е билетът към щастието и сполучливата връзка, която няма по какъв начин да бъде разрушена, тъй като е доста мощна и здрава. Сходните ви житейски правила, възгледи, фамилна просвета и всичко останало, което харесвате, ви трансформират в двойка, която никой не може да раздели, даже и да постави огромни старания. Опитите ще са несполучливи. Защото сте родени един за различен. Повече от идеални сте дружно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР