Какво по-хубаво от това да се поглезите с чаша домашна

...
Какво по-хубаво от това да се поглезите с чаша домашна
Коментари Харесай

С тази домашна лимонада ще се охладите на секундата

Какво по-хубаво от това да се поглезите с чаша домашна лимонада в горещите дни?! Не става въпрос за онази класическа газирана напитка с наситено жълт цвят, а едно доста по-интересно пиво със свежа нотка.

Домашната лимонада е освен вкусна и освежаваща, само че и също толкоз потребна. Тя е богата на витамини и пиейки я, ние укрепваме имунитета си.

Как да си приготвим вкусна домашна лимонада?

Ето и продуктите, с които да разполагате:

• 2 бр лимони

• 4 с.л. кафява захар

• 1,5 газирана вода

• Няколко листа прясна мента

Начин на подготвяне:

Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да се заемете с подготовката на лимоновия концентрат.
 Бърза и освежаваща домашна лимонада с любеница Бърза и освежаваща домашна лимонада с любеница
Динената лимонада е прелестна напитка за горещите дни, която ще ви разхлади и зарадва потребността ви за наслада. Рецептата е за безалкохолн...

За да се получи съвършената консистенция, би трябвало да изстискате един лимон и половина, да смесите сока с няколко листа мента и 4 с.л. захар и да ги блендирате.

Половината лимон, който ви остава, нарежете на колела. Пригответе си огромна кана, в която да изсипете приготвената примес и количеството газирана вода. Накрая прибавете кръгчетата лимони и няколко кубчета лед. Разбъркайте и сервирайте.

Можете да замените газираната вода с минерална такава, в случай че не сте фенове на газираните питиета.

Тази домашна лимонада може да се употребява по всяко едно време, без значение дали е заран, обед или вечер. Тя умее да прогонва жегата, да зарежда с сила и да освежава.

Побързайте да зарадвате всичко вкъщи, като приготвите една голяма кана, цялостна със прохлада и аромати. Толкова е вкусна, че не намираме думи, с които можем да я опишем!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР