Какво никога не пожелавам на своите приятелки? Токсичен партньор. От

...
Какво никога не пожелавам на своите приятелки? Токсичен партньор. От
Коментари Харесай

Токсичният партньор е истински кошмар – защото това не е любов и краят няма да бъде красив

Какво в никакъв случай не поисквам на своите приятелки? Токсичен сътрудник. От какво нямат потребност даже и най-отчаяните самотници? Токсичен сътрудник. Кое боли повече от изневярата? Живот с отровен сътрудник.

Токсичният сътрудник е най-вредното, неприятно и излишно нещо, което може да имаме в живота си. Той е като пиявица. Отнема всичко на дамата – младостта, силата, щастието, фантазиите, усмивката. Той е този, който желае единствено и само да взима, без да дава нищо в подмяна. Всъщност дава – горест, гняв, болежка.

Ето кои са признаците на токсичния сътрудник

 

Не почита мнението ти

Уважението е преди всичко в една връзка. Ако ти в действителност обичаш и държиш на своя сътрудник, неговото мнението ще бъде значимо за теб. Дори и да е друго от твоето, това не би ти попречило да го уважиш и приемеш. Несъответствието в мненията не е причина нито за разногласия, нито пък за разлъка. Ако той не почита твоето мнение и всякога, когато се опиташ да се изкажеш по дадена тематика, те прекъсне или се направи, че не те е чул, това е явен знак, че си с човек, който не почита и теб самата.

Обсебен е от теб

Ревността е сладка, стига да е умерена. Ако той те ревнува даже и от въздуха, това не е по никакъв начин добре. Всеки път, когато искаш да излезеш сама с приятелки, той гледа на теб, като на нарушител. Не единствено, че не е склонен с концепцията да излезеш, само че и стартира да те манипулира. Опитва се да ти втълпи, че дейностите ти не са редни и че ти си обвързана с него и имаш право да излизаш единствено и само с него и когато той изиска.

Разбира се това е непоносим тип операция, която никога не трябва да допускаш. Дори и да си във връзка, ти не си в клетка, нито си пандизчия. И може да излизаш с твоите приятелки, когато пожелаеш. И в случай че той те стопира, пробва се да ти внуши възприятие за виновност, както и те ревнува до завладяваща степен, тогава най-вероятно имаш връзка с отровен сътрудник.

Критикува те

Излишно е да подчертаваме, че сътрудникът би трябвало да се грижи за дамата и нейното благополучие. Но твоят сътрудник прави противоположното. Той убива всичко в теб със своите рецензии. Не харесва нищо, което правиш. Не харесва работата ти, облеклата ти, метода ти на мислене, в това число и не харесва теб самата. Той подлага на критика всяко едно твое деяние, всяка казана  дума и направена постъпка.

Винаги се стреми да влезе в спор с теб, с цел да предизвика търпението ти. А когато е доста раздразнителен е податлив даже на физическо принуждение. Да, това са сигурни знаци, че имаш отровен мъж до себе си. И би трябвало неотложно да предприемеш ограничения, тъй като животът ти ще се трансформира в призрачен сън, от който няма да може да се събудиш.

Налага мнението си и ти заповядва

Още един симптом, че се намираш в токсична връзка е, когато твоят сътрудник се пробва да постанова мнението си постоянно и даже ти заповядва, като че ли си негова прислужница, а не жена. Той дефинира по какъв начин ще се обличаш, какво ще приказваш и по какъв метод ще се държиш. И по този начин незабелязано ти се превръщаш в кукла, която той управлява.

Този мъж не се интересува от възприятията ти, нито от теб самата. Той има проблем със самия себе си, което може да се дължи на контузия или минали събития, само че ти нямаш никаква виновност за това. Единственото, което може и би трябвало да направиш е да си тръгнеш от него. Защото това не е обич. И краят няма да бъде хубав.

Токсичният сътрудник може да съсипе душeвността, даже и на най-силната жена! Той не се интересува от нейните усеща, тъй като значение има единствено и единственото неговото богатство.Ако имаш „ шанса “ да си по отношение на подобен вид мъж, би трябвало доста добре да помислиш дали заслужаваш сходно мъчение. Не намирай опрощение в любовта, тъй като токсичността е палач. 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР