Какво не се подарява за рожден ден на партньора? Понякога

...
Какво не се подарява за рожден ден на партньора? Понякога
Коментари Харесай

Не подарявайте тези неща на партньора си!

Какво не се подарява за рожден ден на колегата?

Понякога е мъчно да изберете подарък, който ще се хареса на половинката ви. Но би трябвало да знаете какъв подарък не би трябвало да избирате за рождения му ден.

Жълти цветя
Според легендите алено цвете, харизано на погрешната брачна половинка, пожълтяло. На изток подаряването на жълти цветя е строго неразрешено: това значи, че възприятията на влюбените ще изстинат. В наши дни малко хора имат вяра, че жълтите цветя значат разлъка, само че е по-добре да бъдете деликатни и да подарите на обичаната букет цветя с друг цвят.

Часовник
Не забравяйте, че часовникът регистрира времето. Възможно е той да отброява времето преди бедствието. Както знаете, незабавно щом стрелките на механизма спрат, двойката ще се разпадне. Това се отнася единствено за механичните часовници. Съвременните електронни модели не съставляват опасност за връзката на влюбените.

Евтини копия
Копия на бижута и известни марки облекла са рискови дарове. Смята се, че те внасят машинация във връзките, предизвикат спорове и изменничество. Вашият обичан може да си намерения, че по този метод оценявате цената на връзката.

Алкохол
Смята се, че подаряването даже на висококачествени алкохолни питиета води до утежняване на здравето. Всъщност вярата е спорна. Реакцията зависи значително от характера на половинката. Човек, привикнал да търси аргументи на всички места, ще разбере това като намек, че употребява прекалено много алкохол. Партньор, който деликатно крие ревността, може да се отпусне под въздействието на алкохол и да разкрие експанзията си.

 Какво не се подарява за рожден ден на колегата?

Вижте още: Ползи от лозовите листа

Пари
По време на сватбата е разрешено да се подаряват пари, само че не и за рождения ден. Дарявайки пари един на различен, влюбените се отдалечават, връзката им престава да бъде хармонична. Също по този начин, подаряването на пари може да се одобри като отвращение да губите време в търсене на подобаващия подарък.

 Какво не се подарява за рожден ден на колегата?

Този подарък постоянно демонстрира, че хората не се познават, което не е добре за връзката.

Вече знаете какво не се подарява за рожден ден.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР