Какво най-много харесват жените в мъжете според преобладаващите мнения в

...
Какво най-много харесват жените в мъжете според преобладаващите мнения в
Коментари Харесай

Четирите неща, които жените харесват най-много в мъжете

Какво най-вече харесват дамите в мъжете съгласно преобладаващите отзиви в актуалното общество?
Прочетете още
1. Успехът.

Под триумф в женското схващане се вписват разнообразни критерии: от „ той държи всичко под надзор “ до „ той има огромни вероятности “. Може и по-простичкото: „ той има доста пари “. Всичко зависи от житейските искания и персонални упоритости на съответната жена. За някои дами даже водачът на тир е забележителна партия - а други се стремят към не по-малко от притежател на банка.

2. " Да ме обича “.

Това предпочитание също е много неразбираема идея в главите на дамите: от „ да не ми изневерява и да ми дава заплатата си “ - до „ да ми подарява лъскави джунджурийки и да ми сменя колата един път годишно “. Някои чувствени дами кандисват на романтика и полови пристрастености - само че това към този момент е второстепенно и единствено допълнение към главните, меркантилно-прагматични съставни елементи на любовта.

3. Да обезпечава изцяло мен и децата.

Тоест: мъжът да е генератор за приемане на пари и на всички изгоди, свързани с тях. Един тип, самобитен комунизъм по женски: хубава къща, годишна отмора на Бали, децата учат в чужбина. А тя единствено натиска копчета: купи това, желая това...

4. Външен тип.

Впрочем, в случай че са спазени първите три точки, имат ли значение неговата осанка, възраст и даже качествата му в леглото? Тези детайлности за една богата и безгрижна жена с така наречен „ сполучлив “, любящ и богат брачен партньор, не са проблем. За външния тип и секса има куп други мъже. Дори не е нужно да се обажда - те сами ще дотичат.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР