Какво ли не би могъл да направи човек, ако му

...
Какво ли не би могъл да направи човек, ако му
Коментари Харесай

Най-разкрепостените креватни желания на бившите диктатори

Какво ли не би могъл да направи човек, в случай че му дадете малко власт. А какво, в случай че има цялата власт? За историята и дейностите на тези диктатори сме чували, с помощта на непокътнатите сведения. Днес обаче ще разберете какви стремежи са имали те в леглото, някои от които е мъчно да си представим. Английски публицист събира на едно място извратените стремежи на диктаторите в спалнята, а ние ги споделяме с вас.

Наполеон – той не се е свенил от изразяването на желанията си. Негов култ е бил сексът на обществено място. Правил го е даже пред свои посетители на дивана в дома си, както и по всемирски събития. Почитател на оралната обич. Слуховете за дребния размер на неговото достолепие също не липсва. Всъщност те са доказани, тъй като след гибелта му, то бива ампутирано и продадено на търг под името мускулът на Бонапарт.

Бенито Мусолини – тук няма да се изненадаме от нищо, имайки поради горещата кръв на италианците. Този деспот е прочут с неприличните погледи, които хвърля на всяко момиче, което види. Още преди да навърши 18 години е посещавал обществени домове. За него е значимо той да получи наслаждение по време на секс. Той не се интересува от желанията и наслаждение на партньорката си. Той не се свени да прави секс с обвързани и необвързани дами от всевъзможен сан и класа.

Ленин и Сталин – въпреки по време на тяхното ръководство да се счита, че креватните занимания би трябвало да са на назад във времето за сметка на общото богатство, диктаторите напълно не не помнят за тях. След като приключат дейностите си, свързани с техните трофеи, те се усамотяват със своите любовници. Известно е, че Сталин постоянно има по няколко, обича грубите креватни преживявания, а за първи път се дами, когато бъдещата му брачна половинка е едвам на 16 години.

Мао Дзедун – за първи път той е съкровен с момиче на доста нежна възраст, а партньорката му е на 12 години. Той подхожда сантиментално към своите завоевания, пишейки им любовни песни. Има афинитет към младите девойки. За последната си брачна половинка се дами, когато е на 37 години, а тя на 18.

Адолф Хитлер – тук нещата в действителност загрубяват и можем да кажем, че славата на Хитлер си е изцяло заслужена и поради креватните му осъществявания. Той е имал доста разнообразни и ексцентрични култове като това да пълзи гол по пода, до момента в който дамата го рита. Харесвало му е да се изхождат върху него. Това кара някои негови любовници да сложат завършек на живота си. Други път са уверени, че Хитлер е с хомосексуални пристрастености поради метода, по който се движи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР