Какво казва любимият ви цвят за вашата личност? Според психологията

...
Какво казва любимият ви цвят за вашата личност? Според психологията
Коментари Харесай

Любимият цвят издава характера

Какво споделя обичаният ви цвят за вашата персона? Според логиката на психиката на цветовете той се свързва с разнообразни черти от личността, мотивация и равнища на работливост в живота ви.
Ето какво символизират главните цветове и кои качества разкриват от вашия темперамент:
Червено
Смел цвят, който се асоциира с неспокойствие, пристрастеност, боязън, активност, риск и деяние. Много марки употребяват аленото като деен бутон, тъй като предизвика мощни страсти и предизвиква хората към покупки.
Вие сте смели, импулсивни, склонни да рискувате, постоянно търсите мощни страсти и завършения.
Оранжево
Цвят на творчеството, щастието, свободата, триумфа и салдото сред всички тях. Използва се в текстовете за наблягане на значими изречения и изрази.
Вие сте енергични, общителни, радостни, обичате заниманията, положителни домакини сте на празненства и други събития, обожавате дълги и смислени диалози.
Жълто
Цвят на позитивността, топлото лятно слънце, щастието. Брандовете употребяват жълтия цвят в логото си, с цел да ви накарат да се чувствате щастливи, когато купувате продуктите им. Много икони за “безплатна доставка ” са в жълто, свързвайки го с нещо радостно и положително.
Вие сте оптимисти, радостни, рисковани, способни да успокоявате хората край вас, имате заразителна усмивка.
Синьо
Цвят на непоклатимост, естетика, мир и доверие. Марки, които желаят да се асоциират с резистентност, непоклатимост и преданост, го употребяват в логото си. Вие сте интелигентни, работливи, състрадателни, спокойни, лоялни, мощни, на вас може да се разчита.
 Тези цветове ще създадат дома ти по-просторен Тези цветове ще създадат дома ти по-просторен
Не всеки има опция да си разреши да живее в по-голямо жилище. Това не значи, че не можете да го извършите такова. Има доста метод,...
Зелено
Две от нещата, които карат света да се върти, се асоциират със зеления цвят: природата и парите. Зеленото символизира напредък, изобилие, здраве, благосъстояние и благотворителност. Но този цвят се свързва и с някои отрицателни страсти като злоба и ревнивост. Вие сте практични, земни, обичате да давате препоръки и да помагате на другите, харесвате природата и търсите баланс във всичко, умеете да решавате проблеми и намирате решения отвън стандарта.
Лилаво
Цвят на кралете, силата, надмощието, дързостта и духовността. Но този цвят се асоциира и с неудовлетворението и арогантността.
Вие сте мъдри, изобретателни, обичате да изпъквате от тълпата, да танцувате и пеете, когато никой не ви слуша и вижда. 
Розово
 Ето кой е щастливия ви цвят, съгласно зодията Ето кой е щастливия ви цвят, съгласно зодията
Всеки зодиакален знак има собствен благополучен цвят, който му работи позитивно. Ето кои са подобаващите за всяка зодия цветове. Овен Червен...
Розовият цвят се асоциира с женственост, леки занимания, обич, само че и незрялост. Голяма част от играчките се пакетират в розово. Търговските марки го употребяват в логото си, с цел да привлекат внимание към нещо закачливо, игриво и секси. Вие сте съобразителни, занимателни, може би малко наивни, казвате това, което чувствате и не се страхувате да показвате страсти. Любовта и фамилията са значими за вас.
Бяло
Това е цветът на новото начало и чистотата в западните култури, по тази причина се употребява при сватби и в лечебни заведения. Вие сте спокойни, тихи, почтени, малко наивни, обичате чистотата и реда, харесва ви израза за “свежо начало ” и “бяло платно ”. 
Черно
Черното значи доста разнообразни неща: уникалност, тайнственост, конспирация и мощ, само че също по този начин злощастие, мрачевина, горест, болежка и страдалчество. Черният цвят се асоциира със гибелта, само че и с мощ и разкош.
Вие сте смели, обичате да поемате опасности, малко импулсивни от време на време, съществени (дори прекомерно сериозни),  мощни, внушавате почит, на вас може да се разчита.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР