Какво искат и какво търсят мъжете у една жена си

...
Какво искат и какво търсят мъжете у една жена си
Коментари Харесай

Пет доказани женски черти, които със сигурност привличат мъжете

Какво желаят и какво търсят мъжете у една жена си остава тайнственост. Но въпреки всичко има няколко отличителни черти в женското лъчение, държание и визия, които несъмнено притеглят мъжкото внимание. Всеки мъж има своите персонални желания. Качествата и чертите, които са най-визуално атрактивни са и най-сексуално привлекателни за мъжете. Въпреки това, проучванията откриват, че множеството мъже са склонни да се доверяват на първите си усещане и тези първични мигове от привличането оказват голямо въздействие на усета им към дамите. Кои са петте неща в женската осанка, държание и жанр, които притеглят мъжете най-вече?

Носенето на червило
Въпреки че съвсем няма мъж, който да обича да се омазва с червило, целувайки жена, точно червилото и то в ослепителен цвят, какъвто е аленият, притегля мъжкото око. Това демонстрират данните от проучване, извършено върху мъже, които трябвало да прегледат фотосите на 1200 дами. Някои от тях носели алено червило и точно те били най-посочваните за атрактивни. 139 от интервюираните 1850 мъже споделили, че биха потърсили тези дами за втора среща.

Притежание на идеалните ограничения и пропорции
Тънка талия, елегантен ханш и обилен бюст – тези естествени дадености няма по какъв начин да не привлекат окото на съвсем всеки мъж. Перфектните ограничения на тялото притеглят мъжкото око и несъмнено са знак за равнищата на женски хормони, които по естествен път като феромони притеглят инстинктивно мъжете.

Носене на червен цвят
Червена рокля или блуза е най-хубавият избор, с който да се облечете и да привлечете мъжкото утвърждение, в случай че това е задачата ви. Доказано аленото изпраща сигнал към мъжкия мозък, че дамата, носеща този цвят, е привлекателна и криеща изненади. Констатацията още веднъж е подплатена с проучване, извършено от учени от Университета в Рочестър, които показвали фотоси на разнообразни дами, облечени в алено или бяло. По-голямата част от мъжете показали дамите в алено като по-красиви и привлекателни.

Вежливо лъчение, приветливо държание
Оказва се, че множеството мъже дефинират като красиви и доста привлекателни дамите, които се държат другарски, доброволно и се показват във допустимо най-хубавата и положителна светлина. Личностни характерности, като усмивка, бодрост, шеговитост и лекота в общуването несъмнено са водещ фактор за мъжкото внимание към дамите.

Говоренето с по-тънък глас
Други проучвания демонстрират, че дамите, чиито гласове се намират в по-високите регистри, са по-привлекателни за мъжете. Обратното важи и за дамите – те биват интимно привлечени от мъже, които имат гласове в ниския указател. Гласът е несъзнателен естествен сигнал надлежно за геройство, женственост, плодовитост и надеждност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР