Какво е Зелената сделка?Политика до 2050 г., която ще унищожи

...
Какво е Зелената сделка?Политика до 2050 г., която ще унищожи
Коментари Харесай

КАК БЕЗУМИЕТО „ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА“ ЩЕ НИ РАЗКАЖЕ ИГРАТА

Какво е Зелената договорка?

Политика до 2050 година, която ще унищожи Европа като промишлен и демографски капацитет.

За нас не е рисково, ние до тогава ще сме завършили като страна така и така.

Кобита дигна международния дълг с 22% и скапа международните стопански системи под благовидния претекст да се бори със смъртоносна пандемия, която се оказа не толкова смъртоносна и не толкова пандемия.

Зелената договорка се бори с излъчванията от парникови газове от човешка активност, които обаче са по-малко от 5% от общия планетен кръговрат. Цялата човешка активност + промишленост = по-малко от 5%.

Познато, а?

Едното описа играта на всички, другото единствено на Европа ще я опише.

Какво значи за БГ зелената договорка:
Цените в космоса на всичко, щото въглеродния отпечатък ще се калкулира към този момент, почвайки от цената на жилището до свирките на околовръстното.Стара Загора, Димитровград и Хасково като области ще се убият стопански и демографски, над 100 000 души са непосредствено и косвено наранени. Всичко що е енергетика там остава на улицата без работа. Всички обслужващи действия по веригата на доставки с енергетика умират. Отсега да си резервират билети за Терминал 2 е най-печелившо.Колко ще ни коства? Ами 25 милиарда евро съгласно министрите на Герб, само че те са считали единствено закриването на производството и компенсирането без да са взели под внимание цялата верига за доставки и обществения резултат от безработицата. Иначе умножете х2 и по този начин 50 милиарда евро. А в този момент прибавете и тоз новия ток, който ще се прави от ВЕИ-та и ще коства 2-3-4х по скъпо по какъв начин ще удари цяла България и ще влезе в сметките, прибавете цена на излъчвания, пренастройка на цялата промишленост – сиреч вложения повечко… и умножете по 3.
Справедливата цена за България надвишава 100 милиарда евро. Толко ще ни коства Зелената договорка.

Мислите че пресилвам?

Не, дори понижавам.

За съпоставяне в Съединени американски щати пресметнаха, че нещо сходно ще им коства сред $51-93 трилиона $. Тоест съвсем 5х Брутният вътрешен продукт на щатите. И не помниха за таз полуда доста бързо.

Ако вземем братските Американски планове значи на нас би трябвало да ни коства 300$ милиарда.

Е, аз споделям 100€ милиарда. По-скромен съм.

Но, там някъде. Между 100-150€ милиарда евро.

А какво ще ни даде ЕУ?

( Забележка: Тук давам парите освен за зелената договорка, а и за кобит възобновяване, т.е цялата рамка.)

Ами Фонда за обективен преход, т.е парите с които ще се подкрепят непосредствено тез региони, са 500 милиона евро.

Може да си вършим фотография с тях, може да си ги харчим.

Както желаеме.

Иначе общата сума, която „уж“ ще се даде за асимилиране, е 29€  милиарда евро. Обаче в тази сума влизат и заемите и лично присъединяване, към 6€ милиарда и кандидатстване по стратегии и „ако“ бъдем утвърдени, и т.н, и така нататък

Реално за 2021-2027 г.  има едни 9€ милиарда грант ( сиреч пари на физиономия, условно безплатно) + още 5€ директни заплащания и едни 500 милиона  за „преход“ или за фотоси на щастлиФи миньори и всичко друго е съгласно зависи, и съгласно планове, и съгласно „ще гледаме да видиме“.

А какво плащаме?

Ами последната ни вноска е 1.6 милиарда лв. и ще нарастне до над  2 милиарда годишно.

Отделно при Зелената нелепост има и самофинансиране на страните към 114€ милиарда и за кобит фонда от 750€ милиарда страните заедно ще го заплащат половината.  Higly likely желаят да е солидарно разпределението на дълга, само че и да не е цифрите не се трансформират фрапантно. Има и такси, които би трябвало да събираме от пластмаси и прочие, има и „балансиране“ посредством вноски по отношение на Брутният вътрешен продукт. Около 5€ милиарда ще ни коства тоз лукс за интервала.

Нека сметнем:

Имаме 7 години х 2 милиарда лева ( + -)  + още 5€ милиарда = 14€ милиарда. Това си го плащаме кат попове.

Повече може да е, по-малко не.

Единствените сигурни КЪМ днешна дата са 500 милиона..

Яка договорка!

Даваме 14€ милярда евро  – получаваме обещания за чисти 14€ + заеми и стратегии до 29€, но непосредствено единствено 500 милиона, другото “ индивида взе парите и сподели: ще забележим!“

Един колорит: Всичката техника, дето ще я купуваме за рационализация като е Сименс, АББ и така нататък, де-факто тези пари отиват отново в  Европейски Съюз компании, само че си ги пишат на нас. Тоест ЕУ ти дава 200лв за Българска рационализация, но ти даваш 100лв на Сименс за генератор и тез пари влизат в Немската стопанска система не в БГ.

Какво има в изсъхнал излишък:
Ще дадем 14€ милиарда евро най-малко за тез 7 години.Получихме 500 милиона фонд и обещания за 23€ милиарда от които директно ще влезат под 30%.Разсипваме стопанство за над 100€ милиарда с цел да вземем горното.
Българска академия на науките бяха сметнали, че това което ще дадем и получим от Европейски Съюз, ще се изравни към 2040г.

Ще би трябвало да се поправят: към този момент отиваме към 2100г.

Значи плащаме си 14€ милиарда, разсипваме стопанство за над 100€ милиарда  и заборчняваме кат кучета без история. А да, евтиния ток изчезва.

Е, те това е зелената договорка.

А какво ни готвят в персонален проект?

Ами трева на стомах, скакалци, ограничение на аленото месо, споделено къпане  и всички други „шеги и закачки“, които сякаш към този момент са смешки.

Влизаш слагаш си въглеродната матрица на задника:

-Сереш! …ама 1 път за 2 дни.

Не си съумял? Мат’ряла пристигнал в повечко?  Sorry.

Ми няма ядеш, едно лайно ти е квотата по матрица и тва е.  Ми яж трева ве.., сери въздух!

Тц. Това не е подбив, а бъдеща действителност замаскирана под две програмки: Farm to Work и EU_methane_strategy

Намерете си ги и си ги прочетете.

Тази за метана ми е обичана, ето цитати:

„..by 2022 Comission will propose a digital carbon-navigator templates and will encourage the development and use of such templates at farm level..“

Ето и за мръвката и за живота:

„..Technical mitigation measures will complement other important development for the sector and rural aereas, in particular an expected sociaty shift to more balanced diets, with less red and processed meat….. and plant-based protein source, in line with the EU Farm to work Strategy..“

И вместо кобит документ си вървиш с матрицата за лайна в джоба и …мда, разбрахте ме.

Каква е задачата на това безумство?

Трудно е за поверие но основна  цел била ние в ЕУ да сме „..Moral winner“, мда честен победител.

Кат постигнев нулево емисионен континент ще сме победили всички морално. Леля Урсула го сподели.

А за морала на Урсула ни ща да написа, че там е ужасно.

А какъв брой тъкмо замърсява Еврооа спрямо другите по-света?

…Ми под 10%

Въпроса е:

Кой болен мозък желае да разсипе стопанството ни за над 100€ милиарда евро, да заплати непосредствено на ЕУ над 14€ милиарда евро и да чака имагинерни 20€, и да си мисли, че това е добре за нас?

А кои още по-големи малоумници като замърсяват едвам 10% се напъват,  да си разсипят промишлеността, да трансфорат хората в жаби и да станат гео-политичвски цървул на света?

#КОЙ печели от това?

Тодор Ангелов
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР