Какво е това, което може да помрачи и най-хубавата почивка?

...
Какво е това, което може да помрачи и най-хубавата почивка?
Коментари Харесай

Как да си гарантираме идеалната почивка

Какво е това, което може да помрачи и най-хубавата отмора? Стомахът ни, несъмнено. Можем да сменим пейзажа, да отидем на ново, непознато място, само че наред с багажа, носим и стомаха на всички места с нас, а той по-бавно се приспособява към измененията в климата и изискванията. И нормално реагира - отичане, болежка, запек, тежест, неразположение.

Особено наранени са дамите, при които всяка промяна на мястото и климата, се появява запек. С възрастта и след раждане, признаците се ускоряват.

А множеството лекарства, които взимаме или не работят, или подуват и нервират червата и водят до различен вид дискомфорт.

Има ли метод да избегнем тези неприятности и най-малко един път да се насладим на безгрижна отмора без издут стомах, тежест и неразположение?

Да, решение има, а още по-хубаво е, че идва от природата. Нарича се LaxaL. Той е на основа на билката псилиум, позната още от аюрведа.

Растението псилиум е изцяло безвредно, не води до взаимозависимост, трайно възстановява моториката на червата и обезпечава нужния комфорт. Действието на псилиума се дължи най-много на обвивките на семената му.  Те съдържат разтворими и неразтворими фибри, които след намокряне усилват размера си. Действа меко и с струпване, като не провокира неприятно чувство на болежка и дискомфорт в стомаха и червата. Препоръчително е да се приема с огромно количество вода (1 чаша).

Поради неналичието на странични резултати Псилиумът се предлага пред всички останали разхлабителни. Фитопродуктът LaxaL е с съществена дейна съставна част Псилиум и е едно от най- безвредните и ефикасни средства за битка със запека.

И по този начин, наред със слънчевите очила и банските, не забравяйте LaxaL – той ще ви обезпечи безгрижна отмора.

Изображения:  wallpaperbeta.com, catalog.niddk.nih.gov

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР