Какво да правите, когато сте над 40 и имате всичко

...
Какво да правите, когато сте над 40 и имате всичко
Коментари Харесай

Какво да правите, когато сте над 40 и имате всичко в живота… освен мъж?

Какво да вършиме, когато сте над 40 и имате всичко в живота… с изключение на мъж? В тази публикация няма да има сърдечни истории, нито дълготраен морал. Четете чисто удобен материал – управление в 9 стъпки за реализиране на съответна цел: по какъв начин да намерите най-хубавия мъж за връзка за жена, която към този момент е съумяла в други области.

Нещо ви стопира, а точно: вашите лични ограничавания по пътя към задачата. Какво да вършиме, когато сте над 40 и имате всичко в живота… с изключение на мъж?

Този логаритъм е скъп освен с обезпечения резултат, само че и с обстоятелството, че ще ви разреши да осъзнаете пречките, които са по-дълбоки от равнището на мозъка. Те са на фините равнища или в подсъзнанието.

Как съумялата жена да откри мъж за връзка?

Само работата на три равнища: с тялото (несъзнаваното), съзнанието (ума) и подсъзнателните настройки (това, което е в душата, само че не може да се каже) – дава действителен резултат, защото силата е общо положение.

И по този начин, би трябвало да преминете през следните 9 стъпки:

Защо? Дайте безусловно прям отговор на въпроса: „ Защо/за какво ви е необходим мъж “?

Ако имате потребност от някой, който да удостовери, че към момента сте красива и секси, или желаете да разнообразите свободното си време, или имате потребност от „ игриво куче “ за развлечение – кой ще ви забрани? С други думи, претекстът може да бъде всевъзможен. Много по-важно е да си кажете истината.

Отговорете на въпросите по-долу най-малко 16 пъти. След всеки идващ отговор си задавайте подвъпрос: защо?

Отървете се от самотата и скуката (за какво?)

Направи живота по-добър (за какво?)

Станете по-щастливи (за какво?)

Няма задоволително чувства (за какво?)

Уморена да задрямвам сама (за какво?)

Удължите младостта (за какво?)

Въпросът е да разкриете същинския претекст за вашето предпочитание да имате мъж до себе си, в противоположен случай вашите претекстове ще бъдат в спор, ще възникне обстановката „ зад два заека “, където „ единият заек “ е забележим (което е умишлено и мозъкът иска), а „ вторият заек “ е незабележим (има неволен претекст, който е в подсъзнанието). В резултат на това, няма да „ хванете нито един заек “.

Ако не можете да хванете „ забележимия заек “, тогава невидимият ще ви води до задачата. Веднага щом осъзнаете същинската си цел, „ невидимият заек “ ще се появи, ще стане забележим. Оттук-нататък той не е проблем за вас. Това, което е умишлено, не ни заплашва. Ще би трябвало да изберете целта на задачите.

Опишете и нарисувайте (в мозъка си или на хартия) мъжа, от който се нуждаете, изцяло подобаващ на отговора от предходния параграф. Посочете всички детайлности, от външни (висок, хубав, рус с атлетично тяло…) до персонални характерности (възраст, обучение, действия, интереси…). Проучете какви видове дами са забавни за подобен мъж.

 

Например, в случай че сте скучна, ядосана, желязна „ кралица на мечовете “, потопена в огромния бизнес, претрупана с разсъдък, задайте си въпроса: за какво му е такова „ благополучие “? С други думи, помислете по какъв начин можете да представлявате интерес за този вид мъже, който ви притегля? Съвпада ли това, което желаете, с това, което реалистично можете да дадете/предложите.

Опишете в детайли, покрийте всички параметри на възможен кандидат „ за трона “ на мъжа, за който сте мечтали: основни параметри – възраст, вид тяло, цвят на косата, интелектуална-проста-кралица-мечтателка, работи ли или върви единствено на фитнес и в салона за хубост? На каква възраст „ би трябвало “ да изглеждате, с цел да привлечете подобен мъж?

Тук не е изключително значимо дали сте навлезли вярно в описанието. По-важното е, че типажът може да не дава отговор персонално на вас и ще сте уверени, че не му пасвате.

Отговорете почтено на два въпроса. Вие от тези дами ли сте, които ще заинтересуват подобен мъж? Ако не, можете ли да измененията параметрите си по този начин, че да влезете в кръга на неговите стремежи?

Осъзнайте да вземем за пример такава евентуална обстановка: в началото описвате фиктивен блян, с цел да не го намерите. Въпреки че умишлено казвате, че търсите мъж. Но имате висока летва. Така че гоните това, което не покрива критерийте ви, и имате опция да спорите, като сте уверена, че същинските мъже от дълго време са изчезнали. Основата за това може да е неволен боязън от връзки. И повода за страха е фоновото отрицателно прекарване, страхът, че сте „ отвън форма “ и така нататък Във всеки съответен случай е належащо да се изследва, тъй като няма идентични и общоприети аргументи.

Незадължителна точка за далите отговор с „ не “ и на двата въпроса от миналата точка. Върнете се към точка 2, опростете облика на мъжа, тъй че в точка 4 да отговорите с „ да “ най-малко на втория въпрос, само че в това време, тъй че той да продължи да дава отговор изцяло на вашето „ за какво “.

Опростяването на облика е допустимо, единствено в случай че работите върху вероятния боязън от взаимоотношения, с изясняване на аргументите за страха. Разбира се, не независимо, тук е нужна психотерапевтична работа, и то на три равнища.

Например, направихте индивида по-възрастен или го „ смалихте “ от олигарх до предприемач. Променихте и някои от условията ви по отношение на външния му тип да вземем за пример. Но това въпреки всичко би трябвало да дава отговор на главния ви аршин „ за какво “ от първия параграф. Няма потребност да се насилвате да вземете това, което „ не е положително ” принудително.

Незадължителен детайл за тези, които са дали отговор с „ не “ единствено на втория въпрос от т. 4. Определете по какъв начин тъкмо да коригирате параметрите си в рационален период и го направете. Например, в случай че смятате, че за вашия мъж (когото описахте) нямате задоволително знания по британски, научете го или го подобрете. Или вместо очилата, които носите, сложете контактни лещи. Загубете (качете) няколко кг. Запишете се на фитнес. Променете прическата си, сменете дрешника си и така нататък Работете с вероятни вътрешни рани, които пречат на взаимоотношенията (травма, сюжети на раждане, ограничаващи вярвания и т.н.). Всичко това ще откриете сами, като работите с този логаритъм. Намерете място/места, където такива мъже се събират. Бъдете на това място и действайте съгласно обстановката.

Чакането няма да помогне. Здравето/външният тип на дамите не е безпределно. Когато вътрешно решите, че „ всичко е неефикасно, няма подобаващи мъже “ и други сходни, природата ще ви отклони от редиците на „ подобаващите “ дами. С други думи, старостта ще пристигна даже по-бързо, в сравнение с е всекидневно.

Предложихме ви 9 стъпки за решение на въпроса какво да вършиме, когато сте над 40 и имате всичко в живота… с изключение на мъж?

Ако възнамерявате да живеете пълностоен живот още няколко десетилетия единствено за себе си, станете от компютъра/волана/печката и се погрижете за себе си, тялото, душата и женското си благополучие.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР