Какво да кажем за правителството на САЩ, на Русия, Пентагона,

...
Какво да кажем за правителството на САЩ, на Русия, Пентагона,
Коментари Харесай

Валери Симеонов за атаката срещу НАП: На Пентагона не му ли сринаха ли сървъра?

Какво да кажем за държавното управление на Съединени американски щати, на Русия, Пентагона, на който му беше срутен сървъра, съобщи в утринния блок на Нова телевизия водачът на НФСБ и съпредседател на Обединени патриоти Валери Симеонов във връзка хакерската офанзива против Национална агенция за приходите.

Това са неизбежни актове, защото равнището на компютърните експерти се покачва непрестанно, добави той.

По думите му приемането на машинното гласоподаване е било доста прибързана смяна. Това беше смяна на коляно. Сега ГЕРБ дава назада, отчаитайки рисковете, което носи машинното гласоподаване. Свидетели сме непрестанно на промени в придвижванията на ГЕРБ и би трябвало да реагираме. При машините рискът е доста огромен, тъй като никой не може да подсигурява неприкосновеността им. Вчера от една машина си купих кафе за 40 стотинки, пуснах лев, а не ми върна ресто. Виждате – елементарен програмен продукт, само че...факт. Няма смисъл от това, то не е потребно, съобщи Симеонов.

Съпредседателят на Обединени патриоти уточни, че не харесва внезапните придвижвания на сътрудниците им от ГЕРБ. Но каква е алтернатиавта – да излезем от ръководството и да оставим страната в безпорядък, уточни Валери Симеонов, като посочи, че Обединени патриоти нямат желание да вършат сходна стъпка.

Той разяснява и отстраняването на водача на "Атака " Волен Сидеров като ръководител на ПГ на Обединени патриоти. Не сме пристигнали да си начешем егото или да изпълним детските фантазии на който и да било от нас тримата. На неговите рамене е предоставена отговорността да провежда работата на парламенатрната група, а той не идва на работа. ПГ на Обединени патриоти няма ръководител близо две години. Мисля, че господин Сидеров би трябвало да е признателен, че го освободихме от отговорност, която му тежеше на плещите. Сега групата има двама почтени ръководители, съобщи Симеонов.

Според него в случай че партийната дотация остане 1 лев, дребните партии ще загинат. Ще останат единствено огромните партии и тези, които са се сраснали с властта, като Движение за права и свободи, сподели оше Валери Симеонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР