Какви са отношенията между партньорите и успя ли снощният коалиционен

...
Какви са отношенията между партньорите и успя ли снощният коалиционен
Коментари Харесай

Петър Чолаков: Вероятно ще видим още искри между управляващите формации

Какви са връзките сред сътрудниците и съумя ли снощният съдружен съвет да разсече заплетения възел от несъгласия посред им или ги трансформира в непреодолима спънка за по-нататъшна работа?

" Вероятно ще забележим още искри сред ръководещите обединения, не е изключено и да се увеличи градусът на напрежението ", предвижда пред политологът и основен помощник по политически спорове в Института за проучване на обществата и знанието при Българската академия на науките Петър Чолаков:

" Тези четири обединения, които са в ръководството, нямат интерес от нови предварителни избори и това е нещото, което ги стимулира да стоят дружно. Същевременно поддръжката за най-малко две от обединенията – " Продължаваме промяната “ и " ИТН “ понижава. Това демонстрират социологическите проучвания, изтъквам това на " Маркет линкс “, което провокира много страсти. След като понижава поддръжката за тези политически обединения, те ще се опитат по всякакъв начин да покажат наличието си във властта, в това число и евентуално и с по-остри офанзиви между тях ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР