Каква жена сте? Коя е най-силната ви страна и върху

...
Каква жена сте? Коя е най-силната ви страна и върху
Коментари Харесай

Каква жена си? Това разкрива вашата зодия

Каква жена сте? Коя е най-силната ви страна и върху какво би трябвало да работите? Научете повече за себе си съгласно вашата зодия.

Използвайте препоръките, създадени за зодия, особено готови за вас!

Каква е дамата зодия Овен?

Вие сте жена, цялостна с характер, жизнеспособност и сексапил. Имате характерен, много „ мъжки “ метод към живота. Вие сте цялостни с сила. Страхотна сте в бизнеса.

Когато намерите верния мъж, вие с подготвеност ще поверите отговорността за ориста си в неговите ръце. Имате положително сърце и откровено обичате околните си хора.

Когато някой пристигна при вас с проблем, би трябвало да е наясно, че вместо насърчителни думи ще чуе съответно предложение за помощ.

Вие сте енергични и не обичате да си губите времето. Много добре организирате времето си и фамилията си.

С идентичен възторг ще планирате работната седмица, пътуването и ремонта. Всичко, което вършиме, става значимо.

Имате ужасно възприятие за комизъм и смехът ви е инфекциозен.

Съвет за дамата Овен: За да засилите женствеността си, коства си да се смекчите малко. Няма потребност да се карате постоянно и с всички. Не е нужно да потвърждавате на никого, че сте супергерой. Вие сте тя и без да поемате прекалено много неща едновременно.

Каква е дамата зодия Телец?

Обикновено сте рационални, практични и реалисти. Малко хора подозират, че имате горещо сърце. И това е, което имате.

От дребни си мечтаете за същинска обич и брак. Влюбвате се рано, макар че претендентът за вашата ръка би трябвало да дава отговор на доста условия.

Преди всичко да ви обезпечат възприятие за сигурност и удобен живот. Вие сте спокойни, сдържани и рационални – всичко това, несъмнено, за известно време.

По-добре е да не ви нервира, тъй като макар че възможностите да избухнете са дребни, вие дейно ще неутрализирате съперника си.

Вие доста обичате дома си и ще извършите всичко, с цел да го извършите хубав и функционален. С подготвеност играете ролята на съвършената стопанка.

Може да нямате доста ползи и може да сте малко безочливи от време на време, само че вашият радостен темперамент притегля хората към вас. Имате група от потвърдени другари, на които постоянно можете да разчитате.

Съвет за дамата Телец: Успехът е оттатък зоната на комфорт. Този бизнес слоган пасва идеално на вашата обстановка. Понякога си коства да оставим ориста да реши вместо нас. Няма смисъл да държите всичко под надзор. Струва си да си позволите малко полуда. Друго място? Може би си коства да си купите чифт високи токчета?

Каква е дамата зодия Близнаци?

Имате забавен темперамент и нормално сте радостни. Трудно е да скучаят с теб. Имате огромни фантазии, цели и доста пристрастеност. Искате да постигнете доста за доста малко време.

Понякога преследвате задачата си напред, без значение от следствията. Това постоянно ви основава проблеми.

Не можете да се откажете, рядко вършиме заключения от предишното. На пръв взор изглеждате приветлив и спретнат. Бързо обаче виждате другата си страна – упорита, твърдоглава, изменчива и свадлива.

Бързо влизате във връзки и се стремите към взаимен живот и брак. Когато обаче зародят проблеми, вие също толкоз бързо се разлюбвате и тръгвате да търсите половинката си.

Следователно може да откриете, че се развеждате и дамите наново доста пъти. Вие сте доста любопитен към света, обичате да пътувате.

Домакинските отговорности не са за вас. Предпочитате да четете, вместо да чистите.

Съвет за зодия Близнаци: Понякога си коства да се откажете, да си позволите миг на отмора, да посветите време на себе си. Търпението е добродетел и от време на време си коства да изчакате. През това време можете да лакирате ноктите си или да посетите коафьор.

Каква е дамата зодия Рак?

Вие сте ходеща деликатност. Вярвате в сантименталната обич и ви е мъчно да си визиите връзка без любов. Вие сте доста търпеливи и упорити. Зад твоята деликатност се крие мощна воля.

Не обичате разногласията, предпочитате убеждаването. Но една капка издълбава канара. Вашата деликатност постоянно се бърка с липса на темперамент.

Нищо не може да бъде по-далеч от истината. Целта и смисълът на живота ви е фамилията. За нея сте подготвени да загърбите персоналните си упоритости. Нямате доста ползи, само че в никакъв случай не скучаете.

Обичате да творите, само че практични неща – шиете, бродирате, създавате ръкоделия. Ще се радвате да обновите остарели мебели, да изпечете торта, да извършите консерви за зимата.

Много цените думите на хвалба и благодарност от колегата си, само че рецензията ви наранява и може да ви направи раздразнителни и променливи. Разочаровани от колегата си, може ненадейно да се влюбите в различен.

Съвет за зодия Рак: Позволете на хората от време на време да видят другата ви страна. Имате доста да кажете и предложите. Вие криете всичко това от света. Време е да бъдете видяни и оценени. И още нещо, вашата стойност не се мери с оценката на колегата ви. И без това си скъп човек.

Каква е дамата зодия Лъв?

Виждате себе си като трагична героиня. Често се влюбвате в сложен, мощен мъж и вярвате, че вашата обич ще го избави и промени. Ето за какво от време на време все пак оставате в несполучливи връзки.

Вие сте въплъщение на женствеността. Обикновено сте цялостни с достолепие, само че това постоянно се бърка с самоувереност. Имате триумф с мъжете.

Въпреки прямия си темперамент, вие сте много положителни във флирта. Ако се чувствате сигурни, вие сте очарователни и топли, само че когато загубите почва под краката си, можете да бъдете жестоки.

Вие авансово вярвате на хората и когато някой ви разочарова, го отписвате без страдание. Вие не сте непокорен вид, всички ваши решения нормално са предшествани от съвещания с доверени хора.

Вие сте обективни, прочувствени и имате положително сърце. С придвижване на възрастта вие трансформирате своя и житейския опит на вашите близки в мъдрост, която желаете да предадете.

Вие сте този, към който се обръщат хората, които имат потребност от помощ и поддръжка. Взимаш всички под крилото си и ги защитаваш. Носи ви огромна наслада.

Съвет за зодия Лъв: Само тъй като имате положителни планове към другите, не значи, че те имат положителни планове към вас. Научете се да усещате желанията на другите, не вярвайте на всеки, който ви се усмихва. Не забравяйте, че сте жена – оставяйте се да ви помогне от време на време.

Каква е дамата зодия Дева?

Вие сте проведени, спретнати, практични, разчитащи на себе си и самостоятелни. Имате обаче уязвимост към интелигентните хора и артистите. Вие влизате във взаимоотношения с цялото си създание.

Готови сте да пожертвате своето благоденствие и комфорт за обичания човек. И тъкмо това постоянно те кара един ден да започнеш да виждаш минусите на колегата си и всичко, което си жертвал за него.

Чувствате се надълбоко разочаровани. Тогава нямате никакви терзания да търсите нова обич. И защото се чувствате сантиментални към всичките си някогашни, оставате другари с множеството от тях (понякога с бонус).

Вие сте цялостни с сила, радостни и оптимистично настроени към живота. Имате потребност да помагате на другите и от време на време споделяте последната филия самун.

Постоянно търсите област в живота, в която можете да намерите реализация. Вие сте положителни във всичко, което вършиме.

Отказвате се от неща, които не ви носят задоволство, без да съжалявате. Вие сте извънредно чувствени и женствени.

Съвет към зодия Дева: Понякога си коства да се дистанцирате и да погледнете всичко в профил. Не си коства да се посвещавате изцяло на другите, вие също заслужавате нещо от живота. Само вие можете да наложите правата си. Борете се да сте добре. Заслужава си.

Каква е дамата зодия Везни?

Ти си идеалната жена. Красива, нежна, радостна, търпелива и уравновесена. Имате прелестен, невисок глас. Вие също имате огромно достолепие.

Не обичате формалностите, по тази причина постоянно оставате в неофициални връзки. Сигурно нямате изключително развъртян майчински инстинкт и не мечтаете да имате деца. Обичате изненадите.

Имате огромна потребност да се харесвате и постоянно умишлено или неумишлено се състезавате с други дами. Затова във вашето обграждане постоянно има повече мъже.

Ако не си оценен, избледняваш и губиш своята ефирност. Въпреки че в никакъв случай няма да го признаете, обичате да клюкарствате.

Случва се да създадете собствен личен етичен кодекс и правила на държание. Вие сте изумени и възмутени от обстоятелството, че хората не се държат уместно. Трябва да се занимавате с щедрост, само че постоянно за показ.

Съвет за зодия Везни: Женствеността не е да играете изтънчен горски дух. Не е нужно да се сравнявате с другите. Вашата стойност не се мери с вашата хубост. Имате още доста да предложите. Когато разберете, че някой може да мисли друго от вас, животът ви ще бъде доста по-лесен.

Каква е дамата зодия Скорпион?

Вие създавате очарователна композиция от страст, увереност и самостоятелност. Вие сте реалисти, знаете чудесно какво е животът. Справяте се доста добре с всекидневието.

Опитвате се да не зависи от други хора. Въпреки външната си отдалеченост, вие сте вулкан от пристрастеност и страсти. Бързо се влюбвате и постоянно сменяте сътрудниците си. Но когато се влюбиш е полуда.

Връзките ви нормално не престават. Вие сте изпълнени с любознание към света, интересувате се от доста неща. Имате обширни знания, които могат да ви изненадат.

Вие сте спестовни на думи и е мъчно да отгатнете какво мислите или чувствате. В същото време доста добре усещате непознатите страсти – мъчно е да ви излъжат.

Вие сте интелигентен, рационален човек, до момента в който не стъпите на пръсти, несъмнено. По-добре е да не те имам за зложелател – в този случай поговорката, че отмъщението е жена, е вярна.

Съвет за зодия Скорпион: Използвайте възприятието си за наблюдаване, с цел да опознаете хората по-добре. Не единствено техните недостатъци, само че и различаване на техните преимущества. Доверете се на обичания човек и го оставете да поеме от време на време. Може да откриете, че ще бъдете прелестно сюрпризирани. И може дори… да харесате неналичието на отговорност за известно време.

Каква е дамата зодия Стрелец?

Вие сте витални, цялостни с сила и сексапил и по тази причина доста привлекателни за противоположния пол.

Въпреки че вършиме декларация за безсмъртна обич към колегата си, той не трябва да се заблуждава – вие към момента търсите, проверявате, пробвате, влюбвате се и разлюбвате.

За вас времето да се установите идва в зрелост. Въпреки че изглеждате доста удобен човек, във вас има доста романтика.

Честността и моралът се подреждат доста високо в йерархията на вашите полезности. Емоционалните триъгълници не са за вас – вие имате свои лични правила.

Обичате пътуванията и приключенията. Нищо не ви изморява повече от застоя. Където и да се появиш, предизвикваш удивление и правиш усещане.

И се появявате на всички места – в фешън курорт, на удивително ревю или влиятелно събитие. В същото време нямате нищо срещу да свалите високите токчета, да обуете спортни обувки и да отидете на дълъг преход. Просто не обичаш да скучаеш.

Съвет за зодия Стрелец: Понякога си коства да си позволите да флиртувате или да се увлечете от пристрастеността. Твърдото съблюдаване на разпоредбите за запознанства може да скапе една забавна връзка. Също по този начин си коства да се огледате деликатно. Може би сте сложили високо летвата и не виждате никого, с който бихте били щастливи?

Каква е дамата зодия Козирог?

Вие сте съвършен претендент за брачна половинка – доста скромна в проявлението на възприятията си, виновна, скромна и работлива. Говоренето за усеща не е ваша област и вие показвате, че обичате с дейностите си.

Не обичате клюките, смятате ги за загуба на време. Вие сте загадъчен и безмълвен. Чувствате се най-добре в личния си свят. Много четеш, доста мислиш. Имате гений за творчество – шиете, кроите, лепите, вършиме бижута.

Понякога се случва да имате типично мъжки ползи, да вземем за пример Направи си самичък. Вие сте недоверчиви и мъчно налични, заради което имате дребна, потвърдена група другари.

Вие сте много консервативни във вашите възгледи, както за живота, по този начин и за секса. Твоята много готина хубост разцъфтява с възрастта – колкото повече остаряваш, толкоз по-красива ставаш.

Докато узрявате, откривате своята женственост и чувствената страна на природата си.

Съвет към зодия Козирог: Трудно ви е да говорите за възприятията си, само че си коства да опитате. Може би първо оставете сладка записка на обичания човек. Ще видите по какъв начин с времето става по-лесно да се отваряте. Също по този начин си коства от време на време да се доверите на другите. Възползвайте се от помощта им или се вслушайте в препоръките им.

Каква е дамата зодия Водолей?

Вие сте доста интелигентни и цените тази линия в сътрудниците си. Искате брак и непоклатимост, само че в случай че не се ожените рано, сте склонни да се откажете от брака и да се наслаждавате на живота.

Вие сте физически привлекателни, оставате млади за доста дълго време. Вие сте радостен човек с оптимистично отношение към живота. Ако нещо не ти върви, правиш положително лице, с цел да играеш неприятно – не искаш да показваш на света, че нещо те боли. Едва ли някой те е виждал да плачеш.

Вие сте доста добре проведени и спретнати (до степен на педантичност). Цените своята самостоятелност и своите ритуали. Чувствате се добре в личната си компания. Използвате времето за личностно развиване и своите пристрастености. Отдавате се напълно на ползите си – посещавате курсове, образования, лекции и представления.

Съвет за зодия Водолей: Вие сте почтени за същинска обич. Не се отхвърляйте при първия неуспех. Вие сте основани, с цел да бъдете обгрижвани и глезени. Позволете си от време на време да изключите аналитичното си мислене и да се предадете на момента. Вие също имате право от време на време да имате неприятен ден.

Каква е дамата зодия Риби?

Вие сте най-женствената от всички зодии. Ефирни и нежни, вие вярвате в любовта и същинския романтизъм. Живеете и дишате обич.

Комплиментите и обичта са от значително значение за живота ви. Ако не ги получите, ставате огорчени и склонни към самосъжаление. Тогава можете да бъдете плачливи, свадливи и раздразнителни – от време на време даже свръхчувствителни.

Често се чувствате употребявани. Много сте работливи. Каквото и да вършиме, го усъвършенствате. Не вършиме нищо преждевременно, отделяте време и внимание на всичко. Вие сте благонадежден човек.

Контактът с природата ви доставя доста наслаждение. Вие сте вежлив човек, по тази причина хората към вас ви харесват. Често имате здравословни проблеми.

Съвет за зодия Риби: Някои хора не могат да изразят възприятията си, само че можете да бъдете сигурни, че ви обичат и желаят най-хубавото от вас. Вярвайте, че светът няма да рухне, в случай че отделите време за удоволствията си. Прочетете обичаната си книга, вземете гореща, ароматна вана. През това време оставете обичания човек да се потвърди и не забравяйте да оцените напъните му.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР