Каква е връзката между българската смелост и българската ракия –

...
Каква е връзката между българската смелост и българската ракия –
Коментари Харесай

Връзката между българската смелост и ракията - slava.bg

Каква е връзката сред българската храброст и българската ракия – отговорите ще научите в идното издание на емблематичното историческо предаване „ Операция история “ в ефира на Bulgaria ON AIR. На 20 септември, от 16:30 часа, гостите в студиото ще търсят първопричината за забележителните в тези времена българска воинска мощ, устойчивост и смелост.

Водещият на предаването Росен Петров ще дискутира любопитната тематика с Христо Йовчевски и Христо Калистерски от клуб „ Традиция “. Гостите, които по извънреден метод описват за националните обичаи и просвета, ще разясняват дали в основата на българските бойни победи стоят здравият селски обичай и психика на нашите предшественици.

Темата за лъжите и истините по отношение на установяването на социализма и комунизма в България ще бъде на фокус във втората част от предаването. Специален посетител в студиото на „ Операция История “ ще бъде най-издаваният в ангоезичния свят български създател - писателят Камен Невенкин.

Негови книги могат да се открият в библиотеките на влиятелни университети като Оксфорд, Кеймбридж, Стамфорд и Принстън. Авторът и исторически откривател ще показа своята позиция по отношение на политическите придвижвания и ще опише доста любопитни незнайни досега обстоятелства, свързани към тематиката, за която продължава да се спори и през днешния ден.

Не пропускайте останалите горещи исторически тематики и полемики в идното издание на „ Операция история “ по Bulgaria ON AIR - тази неделя, 20 септември, от 16:30 часа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР