Както всяка година през декември, магазините на операторите са отворени

...
Както всяка година през декември, магазините на операторите са отворени
Коментари Харесай

Теленор променя работното време на магазините си през декември

Както всяка година през декември, магазините на операторите са отворени по-дълго време. Теленор изпрати информация за работното време на своите търговски обекти, тъй че пазаруващите, изключително в моловете, да открият интересуващия ги „ мобилен “ подарък.

Между 19 и 22 декември магазините на оператора в страната ще са с работно време от 9 до 20 часа, а обектите в моловете ще работят с работното време на съответния търговски център.

На 23 и 24 декември (неделя и понеделник) магазините на Телнор в страната ще работят с понижено работно време - от 9 до 18 часа, а на 24 декември обектите в моловете и във веригата магазини Фантастико ще са с работно време от 10 до 18 часа, прибавят от компанията.

25 декември (Коледа) ще бъде почивен ден за всички търговски обекти на компанията в страната. Ще работи единствено магазинът на Telenor в столичния Serdika Center, който ще отвори в 12 часа и ще работи до 20часа. На 26 декември магазините в цялата страна ще работят от 10.00 до 18.00 ч., като тези в комерсиалните центрове и Фантастико ще работят със общоприетоо работно време.



На 31 декември магазините в страната още веднъж ще работят с понижено работно време - от 9 до 16 часа, а в огромните търговски центрове множеството обекти на оператора ще работят от 10 до 18 часа.

Първият ден от новата 2019 година ще е почивен за всички магазини на оператора. От 2 януари (сряда) всички търговски обекти на компанията в страната ще проработят с нормалното си работно време, допълват от Telenor.

За разлика от физическите магазини, електронният магазин на компанията работи непрестанно, само че доставките на поръчаните артикули също са съобразени с идните празници.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР