Както всяка година и тази конкурсът Мис Плеймейт е сред

...
Както всяка година и тази конкурсът Мис Плеймейт е сред
Коментари Харесай

Спортна говорителка иска да е Мис Плеймейт 2019

Както всяка година и тази състезанието " Мис Плеймейт " е измежду най-горещите и коментирани всемирски събития в страната ни. Ще ви представим всичките претендентки в продължение на няколко седмици, а изборът оставаме във вашите ръце. Днес ще ви срещнем с Луиза Славчева от Перник.

Можете да гласувате за нея ТУК.

Вотът се събира до 1 ноември, не по-късно!

Луиза Славчева е на 29 години. Лесно се съгласява да взе участие в Плеймейт 2019, след поддръжката на другари и на гаджето си, тъй като намира състезанието за една от най-хубавите благоприятни условия за летящ старт в кариерата на всяко момиче, решило да стане модел. Има дете, а сега е представител на спортни надпревари.

От дребна мечтае да е фотомодел и да снима за известни списания и дизайнери... Определя идеалния мъж като занимателен и обаятелен, само че и богат състезателен вид.
ГЛАСУВАЙТЕ за ЛУИЗА СЛАВЧЕВА - ТУК!!! Както всяка година и тази състезанието " Мис Плеймейт " е измежду най-горещите и коментирани всемирски събития в страната ни. Woman.bg ще ви показа всичките претендентки в продължение на няколко седмици, а изборът оставаме във вашите ръце. Днес ще ви срещнем с Луиза Славчева от Перник. Можете да гласувате за нея ТУК. Вотът се събира до 1 ноември, не по-късно! Луиза Славчева е на 29 години. Лесно се съгласява да взе участие в Плеймейт 2019, след поддръжката на другари и на гаджето си, тъй като намира състезанието за една от най-хубавите благоприятни условия за летящ старт в кариерата на всяко момиче, решило да стане модел. Има дете, а сега е представител на спортни надпревари. От дребна мечтае да е фотомодел и да снима за известни списания и дизайнери... Определя идеалния мъж като занимателен и обаятелен, само че и богат състезателен вид.

Прочети повече на: https://woman.bg/zvezden-prah/sportna-govoritelka-iska-da-e-mis-plejmejt.63042.html Както всяка година и тази състезанието " Мис Плеймейт " е измежду най-горещите и коментирани всемирски събития в страната ни. Woman.bg ще ви показа всичките претендентки в продължение на няколко седмици, а изборът оставаме във вашите ръце. Днес ще ви срещнем с Луиза Славчева от Перник. Можете да гласувате за нея ТУК. Вотът се събира до 1 ноември, не по-късно! Луиза Славчева е на 29 години. Лесно се съгласява да взе участие в Плеймейт 2019, след поддръжката на другари и на гаджето си, тъй като намира състезанието за една от най-хубавите благоприятни условия за летящ старт в кариерата на всяко момиче, решило да стане модел. Има дете, а сега е представител на спортни надпревари. От дребна мечтае да е фотомодел и да снима за известни списания и дизайнери... Определя идеалния мъж като занимателен и обаятелен, само че и богат състезателен вид.

Прочети повече на: https://woman.bg/zvezden-prah/sportna-govoritelka-iska-da-e-mis-plejmejt.63042.html
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР