Както всяка година хонорарите на изпълнителите са доста завишени за

...
Както всяка година хонорарите на изпълнителите са доста завишени за
Коментари Харесай

Азис прибира 100 бона за Коледа

Както всяка година хонорарите на изпълнителите са много повишени за Коледа и Нова година, тъй като артистите и певиците би трябвало да се откажат да честват с околните и фамилиите си, с цел да веселят народа. А на фона на възходящата инфлация най-вървежните в музикалните среди подвигат още повече възнагражденията си, написа „ България през днешния ден “. Навръх Коледа – 25 декември, Азис ще има едно присъединяване, от което ще завоюва 5-цифрена сума. Хонорарът на костинбродския славей е тъкмо 25 бона.

За Нова година кралят на фолка ще изкара още повече. Той има 2 декларирани участия – или другояче казано – ще работи четири часа, защото нормално едно излизане на сцената трае към 120 минути. А всяка своя изява на 31 декември Азис прибира по 35 бона. Разбира се, че артистът от дълго време е договорил персоналните си условия. Традиционно ромският славей заобикаля да пътува отвън София и си урежда участия в столицата. Преди настъпването на Новата година кралят на попфолка у нас ще пее в заведението на известния от „ Игри на волята “ Мартин Елвиса. Кувертите стартират от 500 лева на човек, тъй че няма да е проблем да се заплати умопомрачителният хонорар на изпълнителя. Няколко часа по-късно Азис ще отскочи до чалготека в центъра на София. Така почти, по-груби сметки, банковата сметка на ромския славей ще набъбне с едни 100 бона за двата празника.
Реклама
Стораро е възнамерявал да посрещне новата, 2024 в по този начин наречената СПА столица на Балканите – Велинград. Таткото на Фики и Емрах ще има две изяви в празничната нощ – първо в хотел, а по-късно в заведение. Хонорарът му около Коледа и Нова година бил корав и не подлежал на коментар – 25 хиляди лева Най-желаната родна изпълнителка – Софи Маринова, също ще се скъса от работа за празниците. Ромската перла също ще бъде във Велинград. И единствено за вечер ще прибере 50 бона. За разлика от другите си сътрудници, Галена няма да печели пари по празниците. Фурията от Смядово още веднъж избира фамилния уют, вместо да работи като луда и да лети от механа в бар.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР