Както всяка друга жена, най-вероятно се чувствате зле за тези

...
Както всяка друга жена, най-вероятно се чувствате зле за тези
Коментари Харесай

Вие ги смятате за недостатъци, а мъжете си умират за тях и ги привличат като магнит!

Както всяка друга жена, най-вероятно се чувствате зле за тези дребни “несъвършенства” на тялото си, откакто се вгледате в себе си в огледалото. Е, в случай че го вършиме, спрете в този момент! Въпреки, че всички тези дребни недостатъци очевидно са сериозен проблем за вас, мъжете ги намират изненадващо привлекателни.

Ние желаеме да ви насърчим да харесвате тялото си такова, каквото е, тъй че взехме решение да разкрием тези “несъвършенства”, които притеглят колегата ви толкоз доста.
1. Големи бедра

Мъжете са физически привлечени от дами с огромни бедра.

2. Закръглени девойки

Научно потвърдено е, че мъжете харесват по-закръглени дами. Според последните изследвания, Кели Брук е живият образец за идеалното женско тяло.

3. Нацупени устни

Тези от вас, които имат огромни и плътни устни, постоянно се оплакват от тях! Не се оплаквайте огромни устни са в действителност харесвани от мъжката част!

4. Лунички

От в този момент нататък не маскирайте вашите лунички. Мъжете фактически намират луничките за нещо доста атрактивно и екзотично.

5. Бенките

6. Димпълс върху долната част на гърба

Доказано е, че тези трапчинки на гърба, притеглят вниманието на мъжете.

7. Дебели бедра

Друг “несъвършенство” което мъжете в действителност обичат. Стереотипите се трансформират, и дамите с дебели бедра към този момент не ги крият.

8. Скромността

Ако постоянно се изчервявате, имате още една точка в своя изгода. Един почтен взор кара мъжете да полудяват.

9. Несъзнателните привички

Тези дребни сладки мании, или единствено несъзнателни привички, също са в листата. Например, метода, по който докосвате косата си, или движите краката си, когато сте заспали..

10. Дълбок глас

Повечето дами имат високи писклив глас, само че в случай че сте изключение, не се чувствайте зле. Мъжете са по-привлечени от дами с дълбоки и плътни гласове. Определят този глас като доста привлекателен и мистериозен.

11. Вашият натурален мирис

Ароматът на кожата ви кара да сте неповторим. Въпреки, че прекрасен парфюм е метод за привличане на внимание, мъжете мислят, че чаровната миризмата на кожата ви е нещо на което е доста мъчно да се устои.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР