Както всеки сезон, и тази година Биг Брадър препита съквартирантите,

...
Както всеки сезон, и тази година Биг Брадър препита съквартирантите,
Коментари Харесай

Тото и Златков с най-бедна обща култура в Брадъра

Както всеки сезон, и тази година Биг Брадър препита съквартирантите, с цел да оцени общата им просвета. Този път въпросите бяха от матурата за четвъртокласници, а някои от звездите демонстрираха, че не са внимавали в час и не могат да пишат и считат относително обикновени неща.

При всеки неверен отговор "учениците " бяха разтърсвани от ток, а Тото и Дани Златков бяха главните виновници за конвулсиите на останалите. Музикантът сгреши в математическата задача, сбърка изписването на думата "безскрупулен ", не позна и кой е по-голям от братята Кирил и Методий.

Златков пък не знаеше какъв празник означаваме на 22 септември, а Енджи не даде отговор за датата 3 март. Алекс пък сгреши в правописа на думата "булчински ".

Джулиана Гани издуха останалите като от заложените й въпроси сгреши единствено на един - уточни Слънцето за единствения натурален сателит на Земята. На един въпрос не отговори и Мегз, а цялостен първенец бе Дани Петканов.

Общата просвета на участниците по традиция провокира доста мнения в обществените мрежи, като Тото бе най-често на мушката. "Поне разбрахме за какво групата на Йонислав се споделя Скандау... то не било от екстравагантност, ами си бил необразован ", подигра се фен на шоуто.

В последна сметка се оказа, че от 56 заложени въпроса, участниците дадоха неверен на 27 от тях.

Източник: tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР