Както вече сте разбрали, най-добрият български тенисист откри годината на

...
Както вече сте разбрали, най-добрият български тенисист откри годината на
Коментари Харесай

Къде да гледаме 1/4-финала на Григор Димитров в Мелбърн?

Както към този момент сте разбрали, най-хубавият български тенисист откри годината на сингъл с победа в " собствен жанр " - губейки първия сет и обръщайки целия дуел. Именно в края на предишния сезон той записа няколко впечатляващи победи по този метод и приключи в извънредно мощна форма.
Всички ние се надяваме формата да се задържи и през този сезон. В първия си мач Гришо бе покрай провалянето - неговият конкурент сервираше за спечелването на срещата, само че българинът проби, а след това изравни сетовете и завоюва последната част.
Сега за него следва най-малко на хартия по-трудно тестване - нидерландецът Ботик Ван де Зандшулп, който е под номер 57 в международната класация. За да си обезпечи мача с Димитров, той се оправи с по-високо ранкиран от себе си играч - Макензи Макдоналд от Съединени американски щати (номер 55 в света), побеждавайки с 6:2, 7:5.
Любопитното е, че 30-годишният българин и 26-годишният нидерландец не са играли един против различен до този миг в кариерите си и това ще им е първи конфликт. Победителят ще приближи на единствено една крачка първи край за сезона.

Гришо и Ботик Ван де Зандшулп ще играят на Rod Laver Arena в петък заран българско време. Техният конфликт е 4-ти на корта, а директно преди мача им на този корт в деяние ще бъде Рафаел Надал, който се изправя против Талон Грикспур.
За страдание на българските фенове, и този дуел на Григор Димитров от шампионата в Мелбърн, част от сериите ATP 250, няма да бъде излъчен по нито една българска телевизия. Все отново ще можете да го следите .
Ето .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР