Както вече разкрихме в нашия специален седмичен хороскоп, енергията на

...
Както вече разкрихме в нашия специален седмичен хороскоп, енергията на
Коментари Харесай

Бъдете готови: първите дни на ноември са съдбовни за тези 3 зодии

Както към този момент разкрихме в нашия специфичен седмичен хороскоп, силата на интервала сред 30 октомври - 5 ноември 2023 година е в действителност добра и подобаваща да действате самоуверено за неща, които от дълго време отлагате. Обърнете изключително внимание на хората, които значат най-вече за вас и нещата, които изпълват сърцето ви с наслада .

А три зодиакални знака би трябвало да се възползват най-вече от възможностите за триумф и сбъдване на фантазии. 

На първо място Слънцето в Скорпион е главният ни астрологичен покровител в първите дни от ноември. Тъй като Марс e в съвпад с Меркурий в Скорпион , това прибавя тежест към силата, а фокусът е върху действието, а не върху съзерцанието.

Поемете отговорност за фантазиите си, правете проекти, потърсете съвет от тези, които са правили нещо сходно. Възможностите ви дебнат тук-там, които може би не сте предполагали до момента.

Тъй като силата през идните дни е толкоз скорпионска и стихийна, уверете се, че действате премислено, като в същото време се вслушвате в интуицията си. За три избрани знака най-силно важи това, че сетивата им ще се изострят и ще съумеят да видят благоприятни условия и истини, които са пропущали. Ето и кои са те:
 Първите дни на ноември сбъдват фантазиите на тези 3 зодии  Първите дни на ноември сбъдват фантазиите на тези 3 зодии  Първите дни на ноември сбъдват фантазиите на тези 3 зодии  Първите дни на ноември сбъдват фантазиите на тези 3 зодии
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР