Както вече добре знаете Сузанита е бременна и скоро ѝ

...
Както вече добре знаете Сузанита е бременна и скоро ѝ
Коментари Харесай

Вижте коя е БГ Риана СНИМКА

Както към този момент добре знаете Сузанита е бременна и скоро ѝ следва да се срещне с най-голямото благополучие в живота си. Преди време тя показа радостната вест в обществените мрежи, само че не след дълго последваха проличава драми в любовния ѝ живот с бъдещия татко на детето ѝ Марк Славов. За благополучие любовта победи и сега двамата влюбени са в прелестни връзки.

И до момента в който ние зорко следим комплицираните им взаимоотношения, младата двойка реши да замине за Италия, с цел да покаже на локалното население какъв брой са влюбени. Това пътешестване бе и комфортен мотив Сузи да покаже наедрялото коремче в центъра на Милано.

 2368480

Сузанита театралничи в Галерията на Виктор Емануил и пред Миланската катедрала по бял кроп топ, от който гордо се подава изпъкналото коремче. Оголила стомах на известната комерсиална дестинация, Сузи бе оприличена от своите почитатели на именитата певица Риана.

 2368479

Припомняме, че американската изпълнителка се обличаше много екстравагантно по време на своята бременност и всеки идващ тоалет от ден на ден демонстрираше своята бременност.

Смятате ли, че Сузанита е получила ентусиазъм точно от Риана или тя е толкоз скандална, че не ѝ е необходим образец, с цел да направи нещо сходно?
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР