Както Varna24.bg съобщи, клип с шамар от страна на служител

...
Както Varna24.bg съобщи, клип с шамар от страна на служител
Коментари Харесай

Свидетели на случката в столично заведение: Клиентът беше пиян, дрогиран и нагъл, обижда и плю по служителя!

Както Varna24.bg заяви, клип с пестник от страна на чиновник в заведение към клиент беше публикуван в обществените мрежи. На фрагментите се вижда по какъв начин след спор в заведението Raffy Bar & Gelato, намиращ се на столичния бул. " Витоша ", салонният шеф забива гласовит пестник на клиент.

След като саморазправата става известна, салонният шеф е уволнен от неговия работодател Ричард Алибегов, който е и ръководител на Българската асоциация на заведенията.

Очевидци на случилото се обаче споделиха за Varna24.bg , че казусът има предистория. 

Клиентът, станал обект на " звучния пестник ", е бил очевидно пийнал или под влияние на дрога, държал се е хипер безочливо със служителя, обиждал го, псувал го е и даже го е наплюл. Въпреки старанието на шефа да резервира хладнокръвие, унижението очевидно му е пристигнало вповече. 

Заведението на Алибегов в центъра на София е желано място за доста столичани и посетители на града. От свои източници медията ни научи, че сред  клиентите, отличаващи се с особена безочливост и цинизъм са били още Георги Смерджиев и приятелката му, полицайката Симона Радева. 

Работещи във варненски заведения споделят, че всекидневно са подложени на мощен стрес, унижения и обиди от невъзпитани и арогантни гости. Честа процедура е бармани, сервитьори и шефове да заплащат сметката на клиенти, които са избягали от заведението след щедро похапване и пийване. Затова работещите в сектора смятат, че сътрудника им от столичното заведение не трябва да бъде съден толкоз сурово и може да бъде санкциониран, само че не и уволнен. Те са безапелационни също, че максимата " Клиентът постоянно има право " би трябвало да бъде сменена с тази " Всеки труд заслужава почитание! ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР