Както в живота, така и в Игрите“: Има няколко неочаквани

...
Както в живота, така и в Игрите“: Има няколко неочаквани
Коментари Харесай

Любов на празен стомах: 5 урока, които научихме от „Игри на волята“

Както в живота, по този начин и в „ Игрите “: Има няколко непредвидени житейски истини и тежки уроци, които постоянно научаваме по най-трудния метод. 

Освен борби, интриги и апетит, „ Игрите на волята “ ни оферират тъкмо това. Подбрахме пет от тях, в които доста от вас ще се припознаят. 
И да си на пъзел, и да не си на пъзел, отново си отговорен
Тази истина, въпреки и поднесена в закачлив звук, в действителност идва да покаже нещо напълно друго. Ако някой реши, че ти ще си отговорен за несгодите му, каквото и да направиш или не направиш, тъкмо по този начин ще бъде. Пример - Касим, който влезе в шоуто със поръчката, че е несломим на пъзелите и го потвърди още в първото предизвикателство. Последва обаче първи негов неуспех, а в следствие даже не бе позволен до поста „ пъзели “. Половината от съплеменниците му го упрекнаха, че не се е предложил самичък да е на пъзела, а други даже подложиха на подозрение качествата му.

Касим заключи, че в последна сметка и да си на пъзел, и да не си на пъзел, отново си отговорен. Истина, която евентуално сме всички сме прозирали в даден миг от живота си. А по какъв начин се излиза от тази обстановка – тъкмо като Касим – с усмивка. 
Любовта идва и на гладен корем
Тук няма да изпадаме в детайлности за любовните тръпки и двойките в „ Игри на волята “. Просто ще разбием клишето, че любовта на мъжа минава през стомаха. Ясно доказателство за това е Цветан от тима на „ Супергероите “, който не съумява да скрие пеперудите в стомаха си всякога, в който огледа към Виктория. Тук е моментът да кажем за хората, които не са във вътрешността в предаването, че двуметровият колос Цветан три седмици не се храни с друго, друго от джанки...и обич. 
Мъжът ще направи всичко за дамата на сърцето си
Ако не вярвате в това, просто си пуснете един епизод от риалитито. Тук още веднъж ще употребяваме Цветан за образец (макар да не липсват и други). Казват, че мъжете не вземат участие в интриги и игри. И това е безусловно правилно, само че до момента в който не срещнат точната жена. Цветан към този момент един път разочарова своя другар Касим, с цел да не разочарова Виктория, към която изпитва нескрита благосклонност. А в гласуването за капитан на тим наруши и дадената си дума към Фейгин и не я поддържа в борбата ѝ за капитанското място още веднъж, с цел да не разочарова Виктория.



 Та, благи дами, в случай че още не сте разкрили този мъж, пожелаваме ви от сърце избраникът на сърцето ви да е тъкмо подобен. А вие да не злоупотребявате с него. 
Животът е цялостен с изненади и обрати
Надали има някой, който да не е склонен с това изказване и да не го е изпитал на гърба си. Но е тъкмо по този начин. Виждаме го и в шоуто. Днес си гладен, а на следващия ден - утолен, през днешния ден си първи, а на следващия ден – финален, през днешния ден си трагичен, а на следващия ден – благополучен, през днешния ден си уединен, а на следващия ден – влюбен. Схващате концепцията. Та в случай че по някаква причина през днешния ден се чувствате гладни, последни, нещастни и самотни, то спомнете си за тази безконечна истина, която следим както по малкия екран, по този начин и в живота. 
Понякога единственото, което би трябвало да направиш, е да вярваш в себе си
Всички сме имали тежки интервали, а на който не му се е случвало да изгуби религия, значи е късметлия...или лъже. В „ Игри на волята “ обаче виждаме ясно едно нещо – даже да си на дъното, в действителност не си. Единственото нещо, което човек би трябвало да направи, с цел да се оттласка от дъното, е да повярва в себе си. И тогава виждаме по какъв начин малко и нежно момиче надделява голям мъж; по какъв начин жена носи в ръце половината си тегло; по какъв начин колос живее на джанки и още доста образци.

Ако имате потребност от ентусиазъм и религия, припомнете си това. Следващият „ воин “ във всеки един метафизичен смисъл, ще сте вие.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР